Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Euthimia

2 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kanadai sorozatgyártás egyik ékköve, a főszereplő Tatiana Maslanynak kiugrást hozó Orphan Black április 19-én tér vissza, azaz folytatódnak a klónkalandok. Örülünk, Vincent. ..
Az EDGE mellett mi a Simply Crochet című horgolómagazint is járatjuk. Adott volt egy baromi ronda régi IKEA fotel, sárguló huzattal. Mégsem dobtuk ki, mert nagyon kényelmes az ilyen borongós őszi estéken kontrollerrel a kézben beletelepedni. Szerettem volna feldobni egy kicsit. Hát ez…..
Euthimia 2013.10.25 11:35:12
@manson karcsi: kösz a tippet, a kerettel is kezdeni kell valamit, valóban!
(Mint feltűnhetett, megint zéró szabadidőm, így jött ki a munka, sorry, jövő héten megint aktívabb leszek. Szerencsére ilyen nehéz időszakokban mindig előbukkan egy-egy hű kobzos, aki beáll taposni a posztmalomba. Most egy régi ismerősünk, a jelek szerint csáprajongó Euthimia…..
Euthimia 2013.10.12 12:04:09
@Morgan kapitány: egy kis reszketö zöld csáp vagyok... :)
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
Futóblog Kalandok a Városligetben 2012.02.08 10:04:33
Edvi Timivel a Nintendónál ismerkedtem össze, nekik csinál marketinget. Később kiderült, hogy elkezdte a futást is, a történet pedig bonyolódott egy kicsit. Arra kértem, mesélje el az egészet elejétől a végéig – Józsi Első találkozásom a futással a legkevésbé sem volt…..
Érdekes módon idén már két kritikusi díjat is osztogatnak a ráérő újságírók Hollywoodban: az egyiket a TCA nevű szervezet, ami az Észak-amerikai tévés újságírók egylete (lassan már harminc éve) a másikat pedig (idén először) a tévékritikusok szervezete (BTJA). Utóbbit…..
IDDQD Still alive 2011.05.04 08:00:00
Ez most nem Portal-utalás, hanem jelzés, hogy élünk ám, annak ellenére, hogy mostanában kicsit ritkásabban volt frissítés a blogon. Elnézéstbocsánat, az történt, hogy folyton fellőtték a betmenlogót az égre, és IDDQD-n kívüli világmegmentő projektekben kellett részt…..
A Day of the Tentacle egyik kedvenc játékom, a retrorovatban már volt is róla egy hosszabb értekezés. A játék ugyebár úgy kezdődik, hogy a Maniac Mansionben megismert űrlények egyike, Lila Csáp iszik Dr. Fred egyik gyanús löttyéből, mire kinőnek a karjai. Erre a kis szörny…..
Euthimia 2011.01.18 11:16:22
@Parmezanidész: hehe, minden titkot nem árulhatok el. :P
Euthimia 2011.01.18 11:16:53
@Stöki: még jó, hogy nem veszíted el a fonalat. :)
Euthimia 2011.04.27 09:07:43
IDDQD Nyerj Super Mario All-Starst! 2010.12.17 10:07:00
Mi az ott az égen? Talán egy madár? Talán egy repülő? Nem, egy Superman Mario nyereményjáték! Egy szerencsés olvasónk megnyerheti a Mario 25. születésnapjára kiadott Super Mario All-Stars limited editiont Wii-re. A kiadvány tartalmazza a Super Mario Bros., a Super Mario Bros.: The…..
IDDQD Pénteki játékcsaj - Elika 2010.11.26 14:00:00
Nem, még mindig nem Alyx Vance (főleg amúgy azért nem, mert nem találok róla megfelelően pornográf képeket, anélkül ügye meg nincs értelme), hanem Elika, a 2008-as Prince of Persia női főszereplője.Hosszú idő óta ez volt az első alcím nélküli PoP, a Ubisoft a sötét…..
Euthimia 2010.11.26 14:45:49
Werkfilmet adott ki az AMC a The Walkin Dead című sorozathoz, 17 percben lelkendezik író, producer, színész és rendező arról, hogy ez mennyire fasza lesz. Én hiszek nekik, különösen a videót látva. Már csak két hét, emberek. ..
Szerdán este dobta be egy szívtelen gazda Ozzy-t, a saccperkábé egy kéthónapos cicalányt az Indexnek is otthont adó irodaépületbe. A kis, tigriscsíkos, kissé háromszögfejű macskalány jól van, hála Kati kollégának, aki vette neki parizert meg tejet. Sajnos én nem tudom…..
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..
comment:com Jönnek, szívnak 2010.04.28 10:01:00
Június 13-án folytatódik a True Blood, ennek örömére van egy hivatalos stábfotónk és a beígért minizódiok első darabja - ez utóbbi az ugrás után. ..
Euthimia 2010.04.29 22:48:23
Tudom, nem tévés cucc, és lehet, hogy ősrégi is, de ennél viccesebbet mára momentán nem tudok. Aki ezen nem tud röhögni, azt csak sajnálni tudom. ..
Aki esetleg még nem tudná, a 2000-es évek első évtizedének végén járunk, manapság blogok, honlapok tucatjai foglalkoznak sorozatokkal, arról nem is beszélve, hogy millió sorozat készül millió témában. Úgyhogy érdekes visszaolvasni, hogy a hetvenes években hogyan birkóztak ezzel…..
Euthimia 2010.01.25 14:26:30
@Hamlet: igen, ez a kérdés merült fel bennem is elsőre amikor a cikket olvastam. jó cikk amúgy! nagyon. egyébként én igenis vásároltam már könyvet sorozatos/comment:com-os élmények hatására, amikor elkezdődött a Flash Forward promo a sorozattervről egyből megkerestem és megrendeltem a könyvet. :) az más kérdés, hogy a sorozat olyan amilyen azóta... :) és ott a tru blood könyvsorozat is, itt sorakozik a polcon elolvasásra várva...
Fura nem, hogy ez a kiváló színésznő még csak most kapta meg a neki már bőven kijáró csillagot a Hollywood Boulevard-on. Az övé a 2378., és így örült neki...
Némi veszteséggel zártuk az előző részeket, de azért meg is mentettünk valamit. A veszteséglistán szerepel Annie és Patrick kapcsolata és esküvője, valamint Jack munkahelye, vagyis a hajó. A nyereséglistán pedig szerepel Sara és Eric kapcsolata, Theresa és Ben házasságának…..
Starsky és Hutch, Hazárd megye lordjai, Charlie angyalai - három ikonikus sorozat a sok közül, aminek már elkészült a mozifilm verziója (a Star Trek-franchise 11 filmjéről és a többiről nem is beszélve). Azon lehet vitatkozni, hogy volt-e értelme belevágni a kalandba, még talán…..