Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacspeti3

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor rámondják a féllábú manökenre, a Down-kóros, torz arcvonású kisgyerekre, a túlsúlyos, elhízott nőre, hogy ők is szépek, máshogy szépek. Pedig nem szépek, sőt csúnyák. Csak ezt nem szabad mondani. Aki kimondja ezt, az ellen jön az érv: ő biztosan eltagadja ezen…..
kovacspeti3 2019.07.26 16:09:31
Ott tartunk, hogy a down-szindrómás gyereket is kötelező szépnek látni ha nem így van, akkor feljelentenek:

www.koloknet.hu/kulonleges-gyerek/fejlodesi-rendellenessegek/down-kor/mondana-azt-erre-a-kisfiura-hogy-ronda/

"mert egyetlen szóval jellemezted ezt a képet: ronda.

Szerinted ez csak vicc volt, és az embereknek nevetniük kellene. De miért pont a gyerekeink képeire keresel rá? Mi az oka annak, hogy a fiam gyönyörű képét bemocskoltad a gyűlöleteddel? Ez nem vicc. Ez internetes zaklatás. Talán mondanom sem kell, bejelentést tettem rólad."
Sokan kérdezik tőlem, hogy mi a véleményem az „űrhajós diétáról“, melyet most épp Schobert Norbert dobott be a köztudatba, azzal, hogy ő harminc éve őriz a széfjében egy diétaleírást, amely a NASA űrhajósoknak szánt étrendjén alapul. Ez lenne hát a nagy titok, amelynek segítségével annak idején maga…..
Rákosi Mátyás az 1945 és 1956 közötti magyar történelem legfontosabb személye. A második világháborút követő átmeneti időszakban szovjet segítséggel "leszalámizta" a…..
    Nyelvelnek, barátom, hogy sok borral élek,    Kurvanyjok, hiszen én velek nem cserélek.    Nekem tereh gyanánt nincsen a lételem,    Van borom, pecsenyém, egy-két tál ételem.    Senki nem ruházza rám a sobrák nevet,    Faszariságomért huncfut aki nevet.    […]    Igyatok, kurvanyja, fiúk! a…..
kovacspeti3 2018.12.04 22:52:45
@drue:

"Epokit Drive, tőled pedig szeretnék elnézést kérni az ateisták nevében."

Kinek képzeled magadat, hogy "az ateisták nevében" nyilatkozól?
Az én nevemben például ne kérjél elnézést Epokit Drivetól.
  Már nagyon régóta elterjedt egy bizonyos Einsteinről szóló mém, amely egy hosszú párbeszéd egy fiktív professzor és egy fiktív diák között, amely diákról a végén azt állítják, hogy Einstein. A beszélgetésben az ateista professor magabiztosan érveket hoz fel isten létezése ellen. Egyébként sajnos…..