Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyezega

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy kalapemelős poszt. Ilyet kurvára ritkán írunk, de most helyzet van. Kormányváltó hangulat, botrányt botrányra halmozó (köszi Simics), defenzívába szorult, vergődő, sőt lassan pánikba eső Fidesz. Kicsúszott a kezükből a saját sorsuk, már csak az ellenzék baszhatja el, csak ebben bízhatnak. Ez…..
nyezega 2018.03.18 15:52:52
@Kedélyes Paraszt: miből gondolod, hogy mindenkit a fidesz mozgat,meg báb, aki elítéli a baloldalt? Az nem tűnik fel hogy amikor a baloldal kormányzott nekem munkás embernek sokkal rosszabb volt? -mindenben . Gondolok a Bajnai -Gyurcsány féle időkre, meg Horn Gyula,Meggyesi -bokros csomag..... Ma azért sokkal biztonságosabb a munkás élet mint a baloldal kormányzása alatt. Azt nem mondom hogy fenékig tejföl, mert dolgozni kell, keményen, de most sikerült végre elmenni üdülni. Akkor nem tudtam ! Szóval a sok rossz közöl még mindig a fidesz a legkisebb rossz.
Ezért sokan gondolják a hasonlót, akik nem is fideszesek...
nyezega 2018.03.20 09:46:54
@chrisred: és szerinted a kétkulcsos adórendszer visszatartaná a fiatalokat a külföldi munkavállalástól?
Az biztosan nem. De ha felemelnék a nettó fizetéseket mondjuk 600 000 Ft/ hóra még a a takarítónőknél is, akkor esetleg nem mennének el!-ez viszont a csoda kategóriájába tartozik, amire ugyebár még várni kell.
nyezega 2018.03.18 14:17:43
@stim: az a baj, hogy a bevándorlókat el kell tartani.Ráadásul követelnek,elégedetlenkednek és nem tiszteik a befogadó ország törvényeit. Akkor minek jönnek?
Púp a hátunkra
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
nyezega 2018.03.20 09:45:24
@közép dunántúli régió: bocsánatodért esedezem de mért hiszed azt hogy mindenki fideszrajongó aki nem ellenzéki?
Pusztán a valós és logikus tényekre alapozom amit mondok. Köze nincs a fideszhez. Ember nézz körül! Mi folyik európában! Egyértelműen a szolidaritás zászlaja alatt futó
gyarmatosítás! Nem 10 000 emberről van szó, és még csak nem is százezerről,hanem milliókról, akik bevándorló idegenek a kultúrájuk összeegyezhetetlen az európai kereszténnyel!! Ráadásul a szomszédom egyenesen közvetít naponta ausztriából -bécsből meg még ahová járnak szerte Ausztriában. Úgyhogy nem fidesz propaganda!
Alapvetően három lehetséges fogatókönyv létezik – bár az ellenzék bőszen hirdet egy negyediket is. Sorra vesszük, milyen végkimenetele – és annak milyen következménye – lehet a közelgő választásoknak...
nyezega 2018.03.19 18:52:05
@morpho: nagyon köszönöm, aranyos vagy , de az értékelésedtől függetlenül ez még sajnos igaz!
nyezega 2018.03.19 18:55:34
@morpho: nem a Jobbik nem volt még kormányon, de volt itt már néhány választás ahol tudtommal ők is jelen voltak. Akkoriba még eredeti radikális mivoltukban.-esetleg emlékszel erre?
Nyomoznak a volt miniszter és a Fidesz ellen is...
nyezega 2018.03.18 15:55:45
@taga20: próbálom nem bonyolítani túl. Szerinted agy magamfajta 128 milliomodik senki parasztember hasonló sokad magammal tehet egyebet, vagy megéri ezen görcsölni? -Ja azt nem szívlelném ha a református templomunk mellett mecset épülne.
nyezega 2018.03.18 16:42:30
@taga20: ha begyek a városba annyit veszek észre, hogy a közvilágítás fénye kisebb, de van. Matolcsi meg nyilván 150 000 Ft nettónál többet keres, úgyhogy lehet ilyen háza. Tömjén Zsoltról annyit, hogy szert vadászni, tőlem vadászhat, nem az enyémet lövi. Egyébként Czinege is szeretett vadászni egykor, de még mások is csak azok helikopterrűl lőtték a szarvast Gemencen. Brokerlaláról annyit hogy volt egy hasonló ügy is a baloldalon régebben emlékezetim szerint , de abból se lett semmi. Nem igazán áll az igazságszolgáltatás a csúcson évtizedek óta.
Lépten-nyomon azt hallani, hogy az elmúlt nyolc évben a kormány "szétlopta az országot". Még "feketekönyvet" is kiadtak a korrupcióról, szigorúan a 2010-2018 közötti évekre összpontosítva. A korrupció, szélhámoskodás persze tudjuk, nem nyolc éve kezdődött, minden kormányt végigkísért a…..
nyezega 2018.03.18 15:16:43
@BTO11: ja de már a kölcsönt is kifizették. A közmunkások meg teljesen jók, legalább valamicskét dolgoznak. Egyébként meg ma az nem dolgozik, aki nem akar!
nyezega 2018.03.18 15:25:01
@Sarolta.tth: baloldal? lásd-"Öszödi beszéd"- nem nagyon lennék büszke erre, meg a libás Bajnaira se.. meg a devizahitelre.., meg vizitdíj...és még sorolhatnám.. ugye? ha már itt tartunk..és akkor még senkit nem bántottam meg, és nem védek senkit