Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BartalosKing

52 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Ma volt a meccsem a Szofi F.C. ellen és nyert 2-1-re. Ugye mint már írtam, mindketten a legjobbakat állítottuk be, de azért nálam is meg nála is volt egy-két közepes, de a bénák ide nem fértek be :D. Naugye, mit mondtam :D? Nyert ellenfelem végre valahára, 2-1-re és én csak a…..
Ha minden igaz, holnap lesz a barátságos meccsem a Szofi F.C.-vel. Aki olvasta az előző bejegyzéseimet, az tudja, hogy most minden jót beállítunk a meccsopciókban, de nem beszéljük meg a taktikákat. Remélem, hogy ő is beteszi a jókat. Én is csupa jót tettem be. Azért nem az összes…..
Jeeszusom! 9 új hír! Ezt mondtam magamban, mikor megláttam a 9 új klubhírre való figyelmeztetést. Nem voltak mások, mint azok, hogy néhány játékosom a szerződését meg akarja hosszabbítani. Bár nem értem, az van, hogy az igazgatótanács hosszabítja meg helyettem, de mindegy,…..
A PM-ben megtörtént a szezonváltás. Csupa jó híreim vannak, de van 1 rossz is. Kevesebb volt a pénzjutalom, mint amennyit akartam :D, de így is szuper, összesen 30.000 kFUH-ot szereztem. 20.000-ret a liga megnyeréséért, és 5-5000-ret, mert az én csapatomból került ki a legtöbb…..
Planetarium Manager Szünet 2007.01.21 10:20:00
Jaj de jó, egy kis pihenőidő a két szezon között! Bár még így sem a legjobb pihenőidő ez, hisz a barátságos meccsem a Szofi F.C. ellen nem lehet elhanyagolt! Úgy beszéltük ugye meg, hogy mindegyikünk a legjobb játékosaival, taktikájával fog játszani, de nem mondjuk el azt…..
Vesztettem a Real ellen 5-0-ra, de nem is baj, nem vártam jobbat :D. Első lettem ebben a szezonban a D-33-ban és ez a lényeg! Viszont a meccsem vele nagyon furán alakult. Kiállították a kapusomat és Gobby Csabát. Hubay Ivánt Ábrahám Aurél váltotta fel, és Aurél a komment szerint…..
A szokásos négy új klubhírem a játékosok fizetéséről, a stadion karbantartásáról, a szurkolók csatlakozásáról és a szponzor által utalt összegről szólt. Most kevesebbet utalt vissza a szponzor, mert van egy játékosom, kinek nem kevés a fizetése.Licitáltam egy átlagos…..
Szombaton lesz a szezonban az utolsó ligameccsem a Real Madrid CF-vel. Mindegy, hogy mit fogok mávelni a pályán, úgy is első leszek a D-33-ban, ha nem vesztek és rúg a Soldex 19 gólt :D. Azt hiszem ez az egyetlen csapat, akinek még van managere, meg talán a JuveToWinnek. Most kitálalok…..
Jaj de jó!! Nyertem a Szolnok VSC ellen 2-0-ra! A Soldex csak döntetlent játszott! Én nyerem a ligát a D-33-ban, akármi is fog történni! Második szezononban lesz az első trófeám :). Az első félidőben nem tudtam gólt rúgni, de a másodikban összeszedte a csapatom magát és rúgott…..
Nem tudom elhinni... Miért nyertem még ezekkel a formációkkal is a Szofi F.C. ellen is 6-0-ra? Ne mintha baj lenne de akkor is... Azt hittem, hogy az első félidőben én rúgok vagy 10 gólt, aztán a másodikban meg ő sokat, mert ugye az elsőben én, a másodikban ő kezdett. De volt 2…..
Huhh... a meccs előtt 5 perccel állítottam be a dolgokat a meccsre, mert nemrég fogadta el a kihívást barátom. Jó, hogy eszembe jutott :). Most akkor ugye mindketten támadunk a végtelenségig :D. 3-2-5 természetesen a formáció, közepes védőkkel, rossz középpályásokkal és…..
Könnyedén győztem mai ellenfelem, az Eger LC csapat ellen, úgy, hogy a játékosaim szinte nem fáradtak el. Az első félidőben rúgtam 3 gólt, majd a másodikban is megismételtem. Megint csak nekem volt helyzetem. A labdabirtoklás az első félidő után nagyon nekem kedvezett, a meccs…..
Holnap, szombaton lesz a meccsem az Eger LC ellen, aki utolsó a D-33-as tabellán. Nem lesz nehéz győzni :). Gépi managere van, a játékosai nagyon bénák. A formációm ugyanaz (3-4-3, 3 közép védő). A kezdő 11-em elég fura. A védők nem túl erősek és csak 1 középvédő van.…..
A mai Kaposvár VTK elleni meccsemen sikeres 2-0-ás győzelmet arattam. Az első flidőben rúgtam mind a két gólt. Megint csak nekem volt helyzetem :). Pedro Miguel Freme volt a meccs embere, megérdemli. nagyon sokszor volt említve és ő rúgtam a két gólt. Az ellenfélnek semmi esélye sem…..
Bocsi, hogy tegnap nem írtam le a meccs eredményét meg más dolgokat, csak már nem volt időm. Na, arról van szó, hogy így is nyertem a Szofi F.C. ellen 4-0-ra, bár nekemis 5 támadóm volt. Az erőnlétük a játékosoknak 2-3%-kal esett, nem sérült le nálam senki. Adam King beállított…..
Megváltoztattam a Szofi F.C. elleni bari meccsem taktikáit. Most ezt Ádámtól írom :), ő beállított egy 5-4-1-es taktikát :D, és mindene védekező. Én meg erre átállítottam 3-2-5-re és mindenem támadó, de továbbra is a kezdő11-em nagyon béna. Szóval, ez egy érdekes meccs lesz,…..
Holnap, hétfőn lesz a barátságos meccsem a Szofi F.C.-vel, barátom csapatával. A formáció 4-2-4 lesz, mert múltkor és most is remélem ezt fogja használni (a játékosmegfigyelőtől tudom). Támadó taktika. A kezdő 11 ilyen béna még sohasem volt :D. De csak azért, mert kemény…..
Megnyertem a JuveToWin elleni meccset, megint 4-0-ra, mint az előző Veszprém MSC elleni mérkőzést! Ez a taktika kifogástalan :)! Az egész meccset az én csapatom uralta, nagyon sok esemény történt. Az első félidőben nem sikerült gólt szereznem, a másodikban lőttem be a 4 gólt.…..
Volt ma 6 klubhírem. Ebből négy a megszokott fizetési dolgok voltak, szponzorom szerencsére emelte az átutalandó összeget, és mivel 2 játékosom eladtam, éppen hogy nem utalja vissza a fizetés összes költségét. Szurkolók is jöttek, pár darab :). Az ötödik hír, hogy Rafael Abelt…..
A mai ligameccsemen a Veszprém MSC gépimanageres csapat ellen volt. 4-0-ra győztem, király! Az új taktikám kifogástalanul működik 4-4-2 formáció ellen, melyet az előző postban leírtam, szóval ez részemről nagy segítség nektek, de lehet, hogy már nem újdonság :D. A védőim meg…..
Megnyertem a játékost, akire tegnap licitáltam. Ma hajnali 3-kor záródott. Jó kapus, de 31 éves. Rafael-t már nem fogom barátságos meccseken sem használni. Eladom. Vegyétek meg :)! Az új kapusomat fogom bari meccsekre tenni, bár igaz, könnyeb ligameccsekre is jó, hisz kapussága 1-el…..
Ma licitáltam egy jó kapusra, de 31 éves, aki ugye már elég öreg. Még nem vette észre senki és holnap hajnalban záródik. 1000-et tettem rá és ne licitáljatok túl engem :D! Ha megnyerem, akkor mostani meg a következő szezonban jó hasznát fogom venni, aztán ha romlik, kirúgom vagy…..
A kihívott még mindig nem fogadta el a barátságos meccsre a kihívást, ezért visszavontam. Mióta PM-ezek (az előző szezon elejétől), mindig volt hétfőn egy meccsem, vagy kupa, vagy bari. Most megtört :D...