Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssx

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Istvánék belefutottak egy apróbb promóciós buktába. Az este hatig meghirdetett margitszigeti hagyományőrző Nike-cipőtesztnek 1 órakor vége szakadt. A feleségem részben Winklerék futóblogja kapcsán újra kedvet kapott a futáshoz. Mivel a kezdeti lelkesedése nem szűnt, úgy…..
ssx 2009.11.10 17:50:26
Mg, a Homár barátja apa lett. Egy augusztusi hajnalon vitte be feleségét az 1-es számú Klinikára, leparkolt a kórházzal szemben, délre pedig a gyerek mellé egy büntetést is kapott: lejárt a parkolójegye, mert két nyomás és nagylevegő között nem vett újat az automatából. Akkor…..
ssx 2008.09.30 01:09:21
Hát mikor az én lányom született, engem is megbüntettek. Feleségem 12 órán át vajúdott, én meg közben rohangáltam le pénzt váltani(mármint 500-assal rágót vásárolni,mert az 5000-el elküldtek a PI*be) és szorgossan dobálni a pénzt a parkolóaumatába. Tényleg meghitt dolog, hogy miközben a feleségem a szülészeten szenved, nem lehetek mellette, mert bocsi, de centrum kft várja a jól megérdemelt jussát, tarts ki, 10perc és jövök, addig ne szüljél :), mert azért ott akarok lenni! Aztán persze mikor megszületett a kicsi, a boldogságtól megrészegülve b@sztam lemenni pénzt dobni az ótómatába, meg is lett a következménye, egy kemény bünti, pedig csak 15percet késtem és kiraktam a kocsiba egy cetlit a 3 jegy mellé, hogy ne büntizz, mert szülünk. De hát a droidokat nem hatja meg holmi kézzel firkantott papir cetli, vagy csak a számokat ismerik a parkoló cetlin, a lényeg hogy büntizett. Viszont egy kedeves autós kolléga - ezuton is köszönöm neki - a télapócsomag mellé bigyesztette a saját parkolójegyét, ami pont a bünti után 5 percig volt érvényes. Ezzel megusztam a dolgot.
A Médiablogon olvastam, hogy a kormányzati kommunikáció egy új, korszerű, majdhogynem web2.0-ás eszközzel bővült (nagyon majdnem...).Ez a kormányszóvivő.hu weboldal.Hogy kommunikációs szempontból miért is érdekes a dolog, azt a Médiablog jól megmagyarázza, most nézzük inkább…..