Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buzogány

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, álszent lenne nem beismerni, hogy igen örültem, amikor a Louis Vuitton budapesti üzlete nevében megkerestek, nem érnék-e rá náluk tölteni az idei Bálint napot, és ajándék kártyákat írni azoknak a betérőknek, akik erre természetesen igényt tartanak. Hát…..
 Azt hiszem, bármennyire izgalmassá tették a körülmények a létrejöttét, mégiscsak sikerült összehozni egy olyan kis kollekciót, amely tényleg ízelítőt ad minden érdeklődőnek egy apró falat erejéig a kalligráfia elég sok kis lépéséből :DIgaz, hogy némi hiányos…..
Nem, ne ijedjen meg senki :)Nem arról készülök bejegyzést írni, milyen alkalmakra lehet kalligráfiát ajándékozni. Annál is inkább, mert az a része a dolognak rém egyszerű: rájöttem, nincs olyan alkalom, amelyre ne lehetne. A történet pontosan fordított: EGY bizonyos…..
 Hosszú volt a nyár, és arra is rá kellett jönnöm, hogy rögtön akad kismillió más dolog, amikor úgy döntök, rendszeresen fogom vezetni a naplómat.Az eredmény egy látványos űr, beszédes szótlanság, bejegyzések teljes hiánya hónapokon át. Nem mintha nem lett volna…..
 Azt mondják, az ismétlés a tudás anyja. Én még hozzátenném azt is, hogy ráadásul vannak dolgok, amiket nem is lehet eleget ismételni. A Kalligráfia Baráti Kör portálján tettem közzé tavaly egy apró eszmefuttatást, amellyel egy kis lelket szerettem volna verni…..
  Annó, amikor már megfordult a fejemben megnézni, hogy a kalligráfia terén több ősz hajszál árán megszerzett gyakorlatomat hol is lehetne kamatoztatni, igen nagy hangsúlyt próbáltam arra fektetni, hogy az egyes alkalmazási területeken a lehető legszélesebb körben…..
Ha már úgyis szívükhöz kaptak a Nyájas Olvasók a provokatív kérdéstől, hagyják is rajta a kezüket és vallják be, mikor írtak utoljára egyhuzamban öt mondatnál többet tollal vagy ceruzával. Iskola nem ér! Az átlagember egyáltalán nem ír kézzel, ha olykor mégis, akkor sem…..
 Kedves ismerősöm fordult hozzám a következő tömör kéréssel: itt ez a szöveg, csak írd le, merített papírra. Slussz, passz. Elolvastam a szöveget, hm, mondom, ez kissé túl modern egy középkori kódexlaphoz. Viszont a benne foglaltak eléggé velős kijelentések ahhoz,…..
 Igazán kegyesnek kell néha tekintenem a sorsot.Úgy tűnik, hogy produktumaim megmozgatják mások fantáziáját is. El is kél a fantázia, főleg ha ajándékozásról van szó, hiszen ugye nem kell megérvelnem, mennyivel ütősebb egy személyes cucc, mint bármilyen,…..
 Amikor úgy döntöttem, hogy beállok az internetes naplót vezető sokaság táborában, igazából az volt a legfőbb motivációm, hogy megosszam az érdeklődőkkel a kalligráfia útvesztőiben tett (és ma is folyamatban lévő) bukdácsolásaimat. Egyelőre nem tudok arról, hogy…..