Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!!

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• A migránsválság az egész EU-t veszélyezteti, arra pedig rámehet a jelenlegi világrend és a következmények tragikusak lehetnek • Vége az európai jobboldalnak, ha nem akadályozza meg saját orbanizálódását - figyelmeztet a konzervatív The Times • A magyar politikai rendszernek immanens része a…..
Amit látunk, az a kínálati oldal manipulációja, a szabad választás paródiája. ..
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.04.13 02:54:35
@easy mango: "Nem fogsz. Ez ilyen egyszerű. Miért élnél abban? Mikor? Hogy képzeled el az iszlám bevonulást? Írd le! "

Az arabok szep lassan elfoglaljak az europai orszagokat.
Ezt nem lehet tagadni, meg kell nezni Parizst, Londont, Becset, ahol par ev es a feher ember egyertelmuen kisebbsegbe fog kerulni, es teljesen felszamolodik az ugynevezett feher kereszteny kultura, indentitas.
Es magyarorszaggal is ez a tervuk, a baloldal a hatalomra jutas erdekeben szovetkezett azokkal, akik fel akarjak szamolni az europai kulturat, civilizaciot, es erre buta tudatlan arab, es afrikai neptomegeket hasznalnak fol.
Persze a balodal sem akar ide iszlamallamot, de a hatalmuk erdekeben kiszolgaljak azokat, akik viszont uzleti erdekbol, szet akarjak verni a nemzetallamokat, es eltorolni az europai civilizaciot.
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.04.14 05:07:10
@Attilajukkaja: ""A baloldal nem hajlando elfogadni, hogy NEM AKARUNK ISZLAM ORSZAGBAN ELNI"
:o)))))
Te teljesen megzakkantál? Ki mondta ezt neked?"

Nem kell a duma. Persze konkretan nem mondtak ki, hogy magyarorszagot iszlamizalni kell, mert az meg a sajat szavazoiknal sem lenne nepszeru. De ha eleg sok arabot szallitanak be Europaba es Magyarorszagra, akkor csak ido kerdese es megtortenik.

""Es igen a korrupcio, akar valos akar kitalalt, SZAZAD RANGU PROBLEMA"
Ezek szerint te is jól jársz vele, benne vagy valamelyik piszkos buliban.""

Pontosan tudni lehet, hogy nincs korrupcio, mert csak demagog hazug politikai tamadaskent mondjak, ezenkivul az orszag nem tudna ilyen intenziven fejlodni.
Es az Orbanek azert sem lopnak, mert egy orszagot epitenek, hosszutavu celjaik vannak, nem ugy mint a lipsiknek akik csak gyorsan ki akarjak fosztani, es utanna kiszolgaltatni az orszagot barkinek aki fizet nekik, ha epp az arabok jonnek, akkor nekik.
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.04.14 19:36:41
@LordAlyr: Nevetseges demagogia, egy kormany munkajat az alapjan megitelni, hogy hany kutyaharapas, gepjamu baleset kihult ember hal meg. A lenyeget kell nezni, hogy vedik a magyar edekeket itthon es kulfoldon. A gazdasagi eredmenyek pedig vitathatatlanok.
Liberalisoknal 15-20 % munkanelkuliseg a fidesznel 0-3 %
Liberalisoknal 8-12 % inflacio a fidesznel 0 %
Liberalisoknal 10 % allamhaztartasi hiany a fidesznel 0 % sot gyakran tobblet van.
A liberalisoknal allamcsod, az emberek es a allam totalis eladosodasa, a fidesznel szarnyalo gazdasag, minden evben rekordot dont az epitoipar, a mezogazdasag, a turizmus.

A baliberalisokkal nem az volt a legnagyobb problema, hogy kifosztottak, szetraboltak, elkotyavetyeltek, kiarusitottak az orszagot, hanem hogy gatlastalanul kiszolgaltak a magyarnemzettel ellenseges hatalmak erdekeit, gondolkodas nelkul vegrehajtottak barmit amire utasitottak oket. Nem a Magyar erdekeket szolgaltak, hanem az ellenseggel kollaboraltak.
A 2006-os sortuzek, tomegbelovetesek, szemkilovetesek, altalanos kegyetlenkedesek megmutattak, hogy a balliberalisok hogy viszonyulnak a magyarokhoz.
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
• A taktikai koalíció nem legitimálná a Jobbik ideológiáját, viszont ha nincs együttműködés, akkor végképp tort ül az illiberális állam - mondja Cas Mudde • Orbán Viktor már négy éve azt közölte bizalmasan, hogy megszabadul a civil szervezetektől • Ráfizethet a Fidesz, ha sokan járulnak az…..
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.03.30 19:02:38
@Tom66: Ja eveken at a jobbikkal probaltak osszemosni, lejaratni a fideszt, most meg ugyan azok az emberek konyorognek a jobbiknak, hogy fogjon ossze veluk.
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.03.31 00:51:17
@taga20: "gyuribá te ki a kurvaanyád vagy a századik nickeddel?"
Hülye vagy bazmeg, én te vagyok, csak másik nikken. Saját magadnak irogatsz te idióta,
térj már észre.
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
GYURIBÁCSI MENJEN HAZA !!! 2018.03.28 18:29:33
Ha van valaki, aki igazán kíváncsi, hogyan működik a kormánynak az a része, amit megtévesztő módon sajtónak neveznek, annak jó nap a mai. A kormány lapjai ugyanis tökéletesen szemléltetik a propagandaminisztérium egyébként faék-egyszerűségű működését. Kedden megjelent egy cikk az Origón: ebben…..
Nem kell rutinból hazudni – soha nincs annak jó vége. Kósa Lajos a Fidesz-protokoll szerint azonnal hazugságok áradatával próbált hárítani egy pimf ügyet - így lett belőle komoly balhé. De talán még mindig nem csúsztunk túl a ponton, ahol végre elkezdhetne igazat is mondani ez a mondvacsinált…..