Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reaGálok

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetes vásárlásnak rengeteg előnye van, hiszen kényelmes, egyszerű és sokszor remek akciókat is ki lehet fogni. Azonban van néhány olyan elégedetlen vásárló, aki nem éppen azt kapta, amire számított. Az olcsó kínai weboldalakról rendelt termékek ugyanis sokszor egészen nagy meglepetést tudnak…..
reaGálok 2018.03.15 14:42:15
Hát a linkek alapján ez mind Ebay, Amazon vagy más amerikai boltból származó termék így nem értem az elején miért az van írva: "Az olcsó kínai weboldalakról rendelt termékek ugyanis sokszor egészen nagy meglepetést tudnak okozni."
Annyi jó van ebben a cikkben hogy a forrásokat is beraktad így kicsit utána lehet nézni a dolgoknak. Mert ugye sokszor a semmit szeretnék eladni cikként, boredpandán is.
Menjünk sorba:
1. ez egy mamusz, sehol nem írja a tulajdonos hogy téves rendelés.
2. az amazon raktárában összecserélték a 2 terméket, nyilván összehajtva csak a nyaka látszott így könnyű összetéveszteni.
3. "A friend of mine bought a iPad from eBay for $5." és egyébként 5 $-ért azt várta hogy kan egy iPadot????
4. 5. ok
6. Értem, volt leírás vajon a ruha méretéről? A forrásnál semmi sem derül ki. Amúgy is ilyen ruhát rendelni bárhonnan hülyeség, ezt fel kell próbálni előtte.
7. ez a bögrés paraszt, le is tiltották
8. ismét csak, ilyen ruhát csak felpróbálás után
9. Na ez egy érdekes darab, bár a forrásnál itt sem derül ki semmi, csak "valaki vette". Ez egyébként egy sonyericcson füles telefonokhoz, nekem is volt ilyen régen. Ennek ilyen a designja. Volt hozzá egy hosszabbító aminek a végén volt a mikrofon telefonáláshoz, és abba kellett bedugni ezt. Az egyik vége pedig azért hosszabb mert azt a fej mögött kellett vezetni a másik fülhöz, így nem himbálózott semmi elöl.
10. ott van felül hogy amerikai gyártó, amerikai boltból.
11. Ez nagyon vicces ez a maci :D:D:D:D:D
12. szőnyeg, a forrásnál kiderül hogy 5 fontért vette. Amúgy mit várt????
13. gyerekfejes párna, forrásnál kiderül hogy van egy cég ami konkrétan ilyet gyárt. Tehát direkt ilyen akartak venni:
www.firebox.com/Mushions/p7015
14. medence, forrásnál kiderül hogy gyanús is volt mert baromi olcsó, ez egy kisbabáknak való medence ennyi.
15. igazából itt se derül ki semmi, honnan, mennyiért. Úgy emlékszem egy magyar vállalkozás is csinál ilyen plédeket de valami horror ára van.

Szóval a lényeg, hogy az emberek általában hülyék még a vásárláshoz is. Azt hiszik majd most megcsinálják az évszázad üzletét mert vesznek egy iPadet 5 dollárért. Ha ha ha.
De az a nagy lábú plüssmaci baromijó :D:D