Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar polgár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvégeztünk 2 közvélemény kutatást, az egyikben az autóvásárlási támogatás kihasználásáról, a másikban a 18-40 év közötti házas hölgyek ingyen hiteléről kértük olvasóink véleményét. Meglepő vagy sem, íme az eredmények!..
magyar polgár 2019.02.22 10:57:18
@high up!:
Maximálisan egyet értek járgányonként nettó 1 milla pénzkeresés természetesen adómentesen !
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
magyar polgár 2018.03.26 12:54:20
@fofilozofus: Bízony szerintem az volt ,és a számok sem hazudnak. Akkortájt is megfordult minden féle nemzet (Román-Bulgár-Ukrán-Orosz-Moldáv-Afrikai-Ázsia)i és még sorolhatnám .. Ezek az emberek pedig nem jogkövető módón érkeztek,és nem is úgy akartak távozni sem az országunkból hanem ILLEGÁLISAN !!! Ezt a rengeteg embert pedig az ország etette -itatta szállásolta vallása nemzeti hovatartozása szerint és utaztatta !! Ennek költsége és az eljárások során igénybevett tolmácsolások díja szinte megbecsülhetetlen . Szóval ez a migrásozó duma túl van tolva rendesen ,és miért nem rokonszenvez a jelenlegi kormányzással ? Más helyett erre nem kívánok reagálni, de a magam nevében elmondhatom hogy visszaható törvényhozással nyugdíj mint olyan megszüntetése , helyette szolgálati járandóság bevezetése a mindenkori adó mértékével csökkentett összeggel !!! Köszönjük szépen ,és ápr. 08-án ennek megfelelően fogunk választani.