Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajandeknapmintnap.info

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja utánunk röhögés nélkül: "soha nem másoltam DVD-t, azt sem tudom, milyen az." Ugye, hogy nehezen ment? Ne legyünk álszentek, mert felesleges, másoljuk a DVD-ket, igaz, el nem feltétlenül adjuk őket, tehát rá lehet a…..
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..
ajandeknapmintnap.info 2008.09.15 15:08:25
ajandeknapmintnap.info 2008.09.15 15:09:56
Gyors. Gyors. Gyors. Könnyű. Kiváló a fájlletöltés-kezelés. Nagyszerű a FF-import. A Google-szolgáltatások támogatása. Kiváló tab-kezelés. Nagyszerű interfész. Persze szokni kell, mint minden újat, de már most érezhető, hogy lehet élni Chrome-mal is. Nagyon hianyzik a plugin…..
 Először csak ámuldoztunk azon - konrétan az Anya-fia erotikával reklámoz a Campona című posztban - hogy az ismert bevásárlóközpont titokzatos okból diáklánypornós öltözékben hetyegő mamával és zsenge fiacskájával próbálta odavonzani a vevőket az…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
ajandeknapmintnap.info 2008.09.02 14:24:31
ajandeknapmintnap.info 2008.09.02 20:18:09
a www.freechromethemes.com nézd meg ki reggelte be, biztos átverés...
Bigyóblog Rágókamera 2008.08.21 14:25:01
Még gyerek voltam, amikor láttam a Két túsz között című filmet Arnold Schwarzeneggerrel és Jamie Lee Curtissel. Ott használt egy hasonló kémkamerát Arnie, bár ha jól emlékszem azt cigarettásdobozba rejtette. Akárhogy is, most már nem csak a csúcskémeknek lehet ilyen játékuk,…..
Mindig öröm, ha magyar flashjátékot ajánlhatok, fogadjátok ti is szeretettel Ficsor Gergely alkotását, a Treasure in the darkot. Át is adnám a szót az alkotónak: „A játék lényege, hogy minden szinten meg kell jegyeznünk az adott barlang útvonalát, majd emlékezetből el kell…..
Várható volt, hogy Will Petersen egy idő után bemondja az unalmast, és kiszáll a Helyszínelőkből, de attól még szíven ütött a hír: Grissom nélkül kell elképzelni a CBS egyik legsikeresebb sorozatát, nem lesz több fasza beszólás a las vegasi CSI-ban. Petersen tavaly aláírt…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..
ajandeknapmintnap.info 2008.07.07 07:29:33
Az alábbi sztori azért érdekes, mert megmutatja, hogy a legdörzsöltebbnek hitt emberekben mennyi naivitás rejlik. A Naiv Ügyfél ebben az esetben Bogád kolléga, a hétpróbás belpolitikai riporter volt. Barátunk a 906-os éjszakai buszon ült, amikor egy bájos jelenet tanúja lett. Az…..
ajandeknapmintnap.info 2008.07.07 07:16:01
A Zugügyvéd is közzéteszi az alábbi tájékoztatást az E-cégeljárás kontra józan ész jelenlegi állásáról. A kötelező alkalmazás holnap lép életbe. A Zugügyvéd kíváncsi hány tájékoztatás jön még a közeljövőben és hány kolléga érti meg ebből  pontosan, hogy…..
Le merem fogadni, hogy a néha nem egészen ép eszűként viselkedő Sony tehet arról, hogy a svédekkel közösen gyártott mobiljaiba nem szabványos microUSB kábelt kell dugni, ami vékony és fogyasztóbarát, hanem egy kizárólag általuk használt, ronda és nagy műanyag bumszliban…..
Mindenekelőtt örömteli hír, hogy immár a Firefox 3-at is támogatja a Google Gears. Egyelőre nem túl sok magyar jelentkezett a Firefox Guiness-rekordkísérletére. Pedig elvileg idehaza három böngészőből 1 Firefox. Úgyhogy legalábbis tízezreknek kellene sorban állniuk, az új…..
A cím természetesen a ma induló sorozatokra és a folytatódó Heroes-ra utal, de előbb lássuk, mit nézünk délután. Kedjünk a tegnap részletesebben ajánlott napi sorozatainkkal: Igenis, Miniszter Úr! (m1, 15:50- 17:00), Jóbarátok (Viasat3, 16:20), Minden lében két kanál…..
ajandeknapmintnap.info 2008.06.12 05:57:00
Róbert szerint nem csak a hívásrészletezést jóárasította a Pannon értesítés nélkül az elmúlt hónapokban, hanem a fix perces tarifákon túli beszélgetések árát is. Legalábbis az ő 500-as, mára nem létező csomagjában:A történet előzménye az a pár évvel ezelőtti…..
Múltkor már írtunk róla, hogy a Gmail nagyobb változás előtt áll. A tízmillió felhasználóval rendelkező webmail szolgáltatás új verziója valójában nem is igazán új verzió. Arról van szó, hogy a Google-fejlesztők szabadidős Gmail-ötleteiket próbálgatják majd ki…..
Az alanti sztori olvastán az első, logikusan feltoluló kérdés az, hogy miért venne bárki napszemüveget pont a Tescóban. De szélsőséges fogyasztáspárti rákként azt kell mondanom, hogy egy vevő még efféle, egészen szélsőségesen perverz különcségeket is megengedhet magának.…..
Mobilinternetes akciót indított a Pannon és a Vodafone is. A Pannon június 3 és augusztus 26 között elérhető akciójában a 100 megabájtos, 5 gigabájtos és 10 gigabájtos előfizetés havidíja az első három hónapban 0 forint, ráadásul a Pannon erre a három hónapra megduplázza a…..
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..
ajandeknapmintnap.info 2008.06.04 14:54:26
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..
ajandeknapmintnap.info 2008.06.04 14:31:27
Jookovacs érdekes felfedezést tett a minap, miközben lakást keresett Óbudán. Ha emlékei nem csalnak, a természet lágy ölén fekvő lakópark 25 évvel ezelőtt még szemétlerakó volt:Lakást nézünk a feleségemmel, mert nőnek a gyerekek. Felfigyeltem egy ForestHill NATURA nevű helyre…..
Jó ebédhez szól a backdoor! Az első két kép egy trágyadomb tetejére kihelyezett táblát örökít meg Békés határából. Köszönet érte Attilának.Ez a belterjes frontdoor-üzenet nem tartalmaz elég információt, hogy pontosan visszafejtsük a motivációját, de grafológusunk…..
ajandeknapmintnap.info 2008.06.04 14:25:12