Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ladányi Marci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már szinte mindenki tudja a mainstream médiából, hogy az egyik legjobb zsírégető forma a súlyzós edzés. A másik pedig a HIIT, azaz a High Intensity Intervall Training. Persze pár éve még egészen mást tudtunk biztosra ugyanebből a forrásból és valószínűleg nemsokára megint mást fogunk. Egy dolog…..
Európában a huszonévesek 30, a harmincasok 60, és a hatvanon felüliek 80-90 százaléka (!) szenved krónikus mozgásszervi fájdalmaktól (gerincproblémák, porckopás, porckorongsérv stb.), és igen kevesen találnak tartós megoldást a panaszokra.  Égető szükség van tehát arra, hogy az egészségügy a…..
Már évek óta nem láttam senkit alkarra edzeni. Viszont most nemrég belebotlottam két lelkes alkarozóban. Nézem őket, ahogy ordítva erőlködnek, miközben két 1,25-ös tárcsa fityeg a 20 kilós rúdon. Van ennek értelme? Kell alkarra edzeni egyáltalán? És ha igen, akkor hogyan? Az…..
A hit ugyanúgy működik, mint a placebo. Most nem a vallásra gondolok, hanem arra, hogy ha valamiben hiszünk, és úgy csináljuk, akkor sokkal hatékonyabbak tudunk lenni. Ugyanez igaz az fizikai képességeink fejlesztésére is. Ha teljes meggyőződéssel alkalmazunk egy módszert, akkor sokkal jobb…..
Ladányi Marci 2018.04.02 21:33:14
@Asidotus: Milyen gyakorlatokat értesz teljes test edzése alatt,amiket végeztél? Illetve,hogyan függött az össze az állóképességed fejlesztésével? :)
A múltkor próbáltam itt elmélkedni a súlyzós edzés kalória felhasználásáról. Persze leegyszerűsítettem a dolgot, ahogy szoktam általában. Néhány embert meg is zavartam vele kellőképpen. Legalább is azokat, akik vették a fáradtságot és végiggondolták. Mert az igaz, hogy…..
A kardió edzés olyan nálunk, mint a foci. Mindenki ért hozzá. Helyén kezelve a dolgot egy nagyon fontos része lehet egészségünk fenntartásának, de a többség vagy ellazsálja dolgot és ezzel értelmetlen időpazarlássá degradálja, vagy túlzásban viszi, ami viszont ahelyett, hogy segítene, már ártani…..