Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinyirtam csáknorisz legyözőjét

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igen, az „Árpádot” igazolja majd. Kósa Lajos ugyanis a mostani futkosós időszakában idézte a Fidesz mindenható kommunikátorának bölcsességét, mely szerint provokatív kérdésekre soha ne válaszoljanak. Habony Árpád tehát a szellemi atyja annak a választókat és sajtómunkásokat semmibe vevő…..
Kerek három napig úgy tűnhetett, Gyurcsány a március 15-i beszédével elérte, hogy az ő kottájából játsszon az ellenzék, Vágó Gábor nyilatkozata azonban szertefoszlatta az exkormányfő reményeit. A labda ismét az LMP térfelén pattog. kép forrás: blikk.hu A kormánypárt az elmúlt években tökélyre…..
Kinyirtam csáknorisz legyözőjét 2018.03.20 16:16:30
Egy génteszt áll nemsokára a világ valamennyi rendőrsége rendelkezésére, amellyel megállapítható a gyilkosság pontos ideje – írja az L43. A barcelonai Tudomány és Technológia Intézete mellett működő Centre For Genomic Regulation (CGR) kutatásának eredményeit a Nature Communications közölte. A…..
Ma lett 78 éves gyerekkorunk egyik nagy kedvence, a másolt VHS-filmek közkedvelt akcióhőse, a sárga VICO-kazetták visszatérő ikonja, Chuck Norris! A farmermellény, a cowboykalap, a favágószakáll és az UZI géppisztolyok élő reklámjáról, Bruce Lee egyetlen méltó ellenfeléről és a Chuck…..
Kinyirtam csáknorisz legyözőjét 2018.03.12 15:53:16