Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DenS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az El Chiringuito értesülései szerint eredményesen zárultak az egyeztetések, s a Paris Saint-Germain középpályása, Adrien Rabiot megegyezésre jutott a Juventusszal, így ingyen csatlakozik az olasz rekordbajnokhoz. A hírforrás szerint Rabiot öt évre kötelezi majd el magát a torinói klubnál, s…..
DenS 2019.06.18 20:06:44
@steven.h: Sarrinak is van egy 4-3-1-2 és felállása, régebben azt alkalmazta az empolinál, aztán kezdetben Nápolyban is, de utána átálltak a 4-3-3 ra. Gondolom insignenek nem nagyon feküdt a trequartista pozíció, vagy nem tudom de a lényeg, hogy sarri is jól ismeri ezt a formációt
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bízik abban, hogy a csapat argentin gólfelelőse, Gonzalo Higuaín a következő szezont is a zebracsíkos mezben tölti majd.  "Bízom benne, hogy Pipita maradni fog, de meg kell várnunk a világbajnokság végét." - mondta Allegri a  Corriere dello Sport…..
Véget ért a szezon, így egyre inkább izgalomban tartja a Juventus szurkolóit, hogy a klub vezetői vajon mely játékosok megszerzésével próbálják majd tovább erősíteni a csapatot. A napról napra életre kelő és repkedő pletykák áradatában a torinóiak ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta adott némi…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta a klub honlapjának adott rövid nyilatkozatot, amely során szó esett az Olasz Kupa szerdai fináléjáról, valamint Gigi Buffon és Massimiliano Allegri jövőjéről is. "Megnyertük az Olasz Kupa legutóbbi három kiírását, s szeretnénk megismételni ezt a…..
DenS 2018.05.11 15:06:43
@venember83: szerintem meg tanultak a hibájukból és nem adják oda többet a 10-es mezt egy évre...
Nem fogják elengedni és szerintem nem is akar távozni
DenS 2018.05.11 16:11:32
@Dr. Grant: szerintem amúgy is hosszú távra terveznek vele. Egyfajta ikon féleséget akarnak belőle csinálni én úgy gondolom. A J brand egyik arcát
A hírek szerint a Juventus a nyáron kísérletet fog tenni a Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić megszerzésére. Az idén a bajnokságban két gólpasszt és kilenc gólt jegyző fiatal játékost számos európai klub figyeli, így például pénzügyi erőforrásokban korántsem szegény alakulatok, mint a…..
A Juventus igazgatója reagált Mauricio Pochettino nyilatkozatára, miszerint a Juventus elöljárói nyomást helyeztek a bíróra a BL-meccs során. A klubigazgató az Udinese elleni torinói meccs előtt nyilatkozott a sajtónak. „A futballt gyakran kritikával illetik, azonban olykor…..
DenS 2018.03.11 21:51:58
@Rikoo: köszi :)
DenS 2018.03.11 21:53:32
@Nathas: Csak érdekelt, mert jó játékosnak tartom és olasz is, és még pletykát sem hallottam róla :D