Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betyar1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
betyar1 2020.09.30 20:08:42
Ő izig vérig fradista:))) bexarok és nem tud örülni egy BL csoportkörbe jutásnak. A Fradi ember nem csak a Moldet verte ki hanem a Celtic és a Dinamo Zagrabot is és a svéd bajnokot is. 4 megnyert pár harc te szenilis. 1995 ben egy komoly csapatot kellett kiverni az Anderlechtet most meg 3 ilyen erősségű csapatot is ki kellett ejteni. A mostani 32 es BL csoportköbe össz vissz 6 ird és mond hat csapat juthat be játékkal a többi mind alanyi jogon van ott ami abszolute igazságtalan s a fair play ellen kiállt. De te nem tudsz neki örülni pedig aki megérdemli az pont azon csapatok akik július óta küzdenek 4 párharc után hogy bejussank. Ez a Dinamo Kijev az Olimpiakosz és a Fradi. Ha nem ők akik megérdemlik akkor senki más. Hogy nincs magyar? Dibusz, Botka, Lovrencsics , Sigér neked kinai? 4 magyar is volt a kezdőben más külföldi klubnál sincs másképp ez az arány sőt a PSG, Manchester City, Real.stb még ennyi sincs. Ekkora ökörséget amit itt összehordtál egy ilyen menetelés után nem semmi. Ja és még valami azt mondtad üres stadionok a Fradi a Mezőkövesd és a Kisvárda akiket emlitettél pont 50 % nézetsséggel rendelkeznek a Fradinál 11 ezer a Mezőkövesd , Kisvárda 2-2 ezer de a stadionuk 4 ezres. Amúgy meg előtte 40 évig semmit nem épitettünk se kórházat se stadion se semmit ,most meg épitünk mind kettőt , 500 milliárdért épül az új budapesti központi kórház de sebaj nyomd a hülyeségedet.
Ami túl biztos, az úgysem jön be (gabx)..
Minden nap jó nap. Vagy pénzt nyer az ember,vagy tapasztalatot… (Bankrator)..
betyar1 2018.03.11 19:26:13
@Egy gól vendéglő: ÉN ma 4 szelvénnyel játszottam abból ha ma nyer a Dinam kijev akkor hárommal nyertem. Ilyen sem volt még!:)
betyar1 2018.03.11 19:29:13
@betyar1: 500 forintal 42 ezer és 2500 forintal 68 ezer!