Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiúpicu

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Térjetek le a mindenki által taposott ösvényről, bízzatok bennünk, és hagyjátok, hogy mutassuk Nektek az utat!   1. Gyeiktaw halászfalu Gyeiktaw, a Bengáli-öböl partján fekvő halászfalu, megszámolhatatlan mennyiségú hajóval Azt hiszem nyugodtan állíthatom, hogy Mianmarban járva az egyik…..
Imádod az időutazást, és beleképzelnéd magad a felfedezők titokzatos világába? Szeretnéd látni a világ legfontosabb buddhista helyszíneit? Lenyűgöző képeket készítenél ősi kultúrák lenyomatairól? Vagy egyszerűen csak elvágyódnál a világ és az emberek elől, hogy magányosan töltődj fel gyönyörű…..
Vajon miért hívják állandóan Mianmart az arany országának, hogyan fűződik össze az arany a vallásukkal, és miként veszik ki részüket ebből a helyi lakosok? Kövesd velünk az arany útját a „kincskereséstől“ a végső beteljesülésig! Az Irrawaddy folyó életet ad Burmának, megélhetést biztosít a…..
Csak sétálsz a poros, járdát teljességgel nélkülöző forgalmas hajnali utcán, kerülgeted a szembejövő napi adományukat begyűjtő szerzetesek kígyózó sorait. Időközönként elhalad egy rogyásig megrakott platós jármű, benne kimaxolt létszámú utassal. Emberek csüngenek az oldalán, a hátulján, sőt még a…..
A bemutatkozó posztunkból már kiderült, hogyan is találtunk rá Délkelet-Ázsia egyik elfeledett országára. Egész egyszerűen kíváncsiak voltunk, milyen lehetett az érintetlen, egzotikus Ázsia, milyen lehetett például Thaiföld 30-40-50 évvel ezelőtt, amikor még nem a tömegturizmus határozta meg a…..
Ki ne álmodozott volna róla gyerekkorában, hogy egyszer kincskereső túrára indul, idegen tájakat kutat fel és teli zsebekkel tér haza? Egy kis "galambvér" rubint esetleg? Vagy inkább zafírra, netán topázra vágynál?  Ha te sem nőtted ki az ezirányú vágyaidat, bemutatjuk neked a terved…..
Mindannyian utaztunk már útikönyvekkel, szeretünk abban a tudatban lenni, hogy minden fontos, aktuális információ a kezünkben van az utazás alatt. A biztonság érzését adja egy nyomtatott anyag, amit magunkkal hurcolunk akár több ezer kilométeren keresztül. De vajon mennyire aktuálisak ezek az…..