Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdudia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ismerős a Váci utca környékén egy kicsit, annak talán nem ismeretlen az étterem neve: Comme Chez Soi. Csak a legjobbakat mondhatom róla! Rögtön a kialakítása és a belső tere magáért beszél. Ilyen szűkös helyiségben igazán nehéz megoldani, hogy az embernek ne legyen…..
A budapesti Hold utcai vásárcsarnokban nagy események zajlanak. Sorra nyitnak a jobbnál-jobb, egyelőre főleg ebédidőre specializálódó street food helyek és szaporodnak a jó értelemben vett piacosok is. Itt már szinte mindenféle ételt és konyhát megtalálhatunk. Van itt jó féle…..
A Sirha Budapest rengeteg érdekességet kínál a vendéglátósok, hotelesek, catering-szakemberek, élelmiszerkereskedők részére, 2 hatalmas pavilonban vannak a kiálláíók, és van egy nagyon komoly vendégország is...
De tényleg, hányszor hallottunk olyan történeteket, amely egy sportolóról szól, aki egy rossz döntést hozva romba dönti az addigi felkészülését vagy versenyét. Van, aki a diétát nem tudja tartani, van, akinek a magánélete látja kárát, más esetleg egy intenzívebb éjszakázás következményeit…..
hajdudia 2018.03.10 10:57:31
Sziasztok! Az elöttem szólóhoz hasonlóan én is egy véleményt kérnék, mégpedig a garasport.com/ fitness edzéséről amit ilyen speciális eszközzel kell végezni ( DBands). Tud valaki ezzel kapcsolatban valamilyen élményt megosztani?