Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gundyk

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírt változtatás nélkül közöljük. Sikerrel indult el az új magyar mesehősről szóló sorozat. Március elejéig már több mint százezren nézték meg a Janó Manó és az elveszett harmatcseppek első évadából elérhető 9 részt a UMAKIDZ YouTube csatornán. Természetesen a folytatás sem marad el. Május végéig…..
Ha a DC FanDome esemény részeként bemutatott The Batman trailer után lázasan vártuk is a filmet, sajnos nagyot kell csalódnunk, mert a Dűne 2020-ról 2021-re tolása a Warner Bros. szinte összes új filmjét érinti. Mivel a Dűne átvette a The Batman 2021. október 1-jei időpontját, ez felborította az…..
A sokak által várt Denis Villeneuve rendezte epikus sci-fit a Warner Bros. és a Legendary az eredeti idén decemberi megjelenési dátumáról 2021. október 1-jére tolta. Frank Herbert ikonikus regényének nagy költségvetésű adaptációjában olyan sztárok is megjelennek majd, mint Timothée Chalamet,…..
Az MTI közlése szerint Havasi Ágnes nyolc és fél év után távozik a Magyar Nemzeti Filmalap éléről. "A filmalapnál eltöltött időszak szakmai pályafutásom legnagyobb kihívása volt. Szerettem ezt a munkát. Ezalatt az időszak alatt a magyar filmtámogatás rendszere megújult, az állami támogatás…..
Végre jobban szemügyre vehettük Joaquin Phoenix Jokerét!  Az idei év képregénydömpingjét az eddigi ismereteink alapján a műfajtól teljesen eltérő film tetőzi be, nevezetesen a Másnaposokat jegyző Todd Phillips által rendezett Joker mozi. A filmmel a Warner a legnagyobb díjakat is szeretné…..
Már nincs sok hátra, hogy lássuk az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozatának záróakkordjait! A sorozat, ami egy komoly mentális problémákkal küzdő hacker történetét meséli, a végéhez közelít. Sokszor magát a nézőt is megtévesztette, de pontosan ezért szereti mindenki Elliot történetét. Az…..
Teljes meglepetésként ért mindenkit, amikor tegnap egy francia feliratokkal ellátott előzetes látott napvilágot Christopher Nolan (Batman-trilógia, Eredet, Csillagok között, Dunkirk) új filmjéhez, a Tenethez, amelyről szinte csak annyit lehet tudni, hogy egy kémfilm lesz. A trailert pár…..
A tavalyi Comic-Conon óriási megleptésként jelentették be, hogy folytatást kap a Lucasfilmet frissen megvevő Disney által méltatlanul elkaszált A klónok háborúja animációs sorozat. A D23 expón további érdekességek mellett az is napvilágot láttott, hogy a hetedik, egyben utolsó szezon epizódjait…..
A mai napon nem csak A mandalóri sorozathoz érkezett egy vadiúj előzetes, hanem a többek által már pletykált Obi-Wan sorozatot is bejelentették! Már korábban is szó esett egy esetleges Obi-Wan antológiafilmről, amiről maga Ewan McGregor is örömmel nyilatkozott, miszerint szívesen eljátszaná újra a…..
Izgalmas napok elé néznek a Star Wars és a Marvel rajongók, hiszen augusztus 23 és 25 között zajló D23 expón a Disney sorra mutatja be az érkező Disney+ streamingszolgáltatásához gyártott új kontentjeit. Az Expón a The Mandalorian panelt Jon Favreau, a sorozat kiötlője és Dave Filoni, a The Clone…..
Hivatalossá vált, hogy Todd Phillips Joker filmje R besorolást kapott! Mindenki számára jó hír, hogy a Joker film nem lesz egy gyerekmese. Az ősz egyik legjobban várt blockbustere, ami egyik képregényből sem merít  valóban durva lesz és az amerikai korhatárbesoroló bizottsá R-besorolást adott…..
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a ma reggeli kormányifón jelentette be, hogy a a Művészetek Palotája vezérigazgatója lesz az új filmügyi biztos, és ezzel a januárban elhunyt Andy Vajnát váltja. A miniszter úgy fogalmazott, az Andy Vajna halálával keletkezett űrt próbálják…..
Mint ahogy azt korábban megírtuk, a Sony és a Marvel közös üzlete véget ért, Pókember karaktere többé nem lesz része a Marvel filmes univerzumnak és a Sony saját maga folytatja kedvenc hálószövőnk történetét. A szakításnak azonban komoly ára lett, hiszen a szakma és a rajongók is a stúdiót…..
A Deadline információ szerint véget ért a Sony és a Disney közös üzlete, a Marvel a továbbiakban nem fog közreműködni a Pókember filmek elkészítésében. A hír megdöbbentő és sajnálatos, hiszen az eddig már két filmet megért Tom Holland-féle Pókember a Marvel filmes univerzumának…..
A Warner Brothers bejelentette, hogy készen álllnak egy új, negyedik Mátrix filmre Keanu Reeves (Neo) és Carrie Anne-Moss (Trinity) visszatérésével! Chad Stahelsi a John Wick 3 rendezője még ebben az évben ültette el a bogarat a rajongók fülébe, miszerint a Wachowski nővérek egy teljesen új…..
Mint azt korábban megírtuk, nem Hans Zimmer fogja készíteni a legújabb Nolan mozi zenéjét, hanem a Fekete Párducért Oscar-díjat kapott zeneszerző Ludwig Göransson. A hír hallatán olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Nolan-Zimmer együttműködésnek vége. Ez azonban, szerencsére, nem…..
Nagyon úgy fest, hogy az eddigi sikeres munkakapcsolat a végéhez közelít. Hans Zimmer, korunk egyik legsikeresebb zeneszerzője olyan klasszikus műveket tett már le az asztalra, mint A Karib-tenger kalózai második és harmadik része, a Gladiátor, a Batman trilógia, az Eredet és a Csillagok között.…..
Timkó Imre elsőfilmes rendező munkáját 18 fesztivál versenyprogramjában mutatták be, ahol 9 díjat be is zsebelt. Köztük a 63. Országos Függetlenfilm Fesztivál Mediawave díját és 3 angliai legjobb helyezést is (Legjobb Kisjátékfilm, Legjobb Operatőr, Legjobb Diákfilm). A film mostantól a nagyközönség…..
  Noha megszokhattuk, hogy hazánkban sok Hollywood-i film forog, sőt az utcán Jason Momoa-val is összefuthatunk, arra még nem volt példa, hogy a Marvel univerzum egy hőse költözött volna hozzánk. Ez azonban most megváltozhat, ugyanis felreppentek olyan pletykák, miszerint a Fekete Özvegy…..
gundyk 2019.05.23 20:38:58
@Zacskóstej: Egyetértünk.
A "Birth of a Monster" története maradjon titok, mert (spoiler alert) végig kell nézni! Ha akartok egy hidegrázósan jó Star Wars élményt, akkor ez a 20 perc több szempontból is remek választás lesz! Azonban kénytelen vagyok ennél jóval tovább menni, hiszen ez nem csak egy egyszerű rajongói…..
Stanley Kubrick 1968-as filmje messze megelőzte korát. A rendezőzseni ezzel a filmmel fektette le a mai, általunk ismert sci-fi zsáner alapjait. Szinte a semmiből teremtett olyan világot és filozófiát (Arthur C. Clarke klasszikus science fiction íróval együtt), mely a mai napig hatással van a világ…..