Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bláziusz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pannonia 3 keréken Keresztül – Kasul2011. augusztus 01 -31 Tervezett Útvonal - napi diszpozíció - Még munkafázis! Augusztus 01. Hétfő Beremend - Bátaszék Augusztus 02. Kedd Bátaszék - Kecel Augusztus 03. Szerda Kecel - Izsák Augusztus 04. Csütörtök Izsák - Cegléd…..
Bácsalmás, Kossuth utca 49, Skorutyák János. A helyi kékfestő. www.kekfesto.hu Fantasztikus! A kevés megmaradt kékfestők egyike az országban. A negyedik generáció ebben a házban. A korabeli gépek még működnek és rajtuk készíti Skorutyák úr a szebbnél szebb kék-fehér színű,…..
Mivel reggel fél hétkor magunktól felébredtünk, nyolckor már az egész csapat készen állt. Elbúcsúztunk Margótól, szállásadónktól, akitől megtudtuk, hogy kedvenc weboldala: www.jagerpalank.hu . Az első célpont: Drégely vára. A busz előrement, mi motorosok…..
Bláziusz 2008.06.03 22:07:04
Pannonia 3 keréken Támogatóink 2008.05.24 11:02:00
Ezen az oldalon szeretnénk még megköszönni támogatóinknak, hogy a projekt mellé álltak, hittek bennünk és segítettek a projekt különböző területein.T-MobileMobil internet nélkül nem lennénk képesek ezt a blogot vezetni, így viszont az ország legeldugottabb sarkából is…..