Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galveston

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmes nézők vették észre (melóhelyen ne nézd meg a linket) ezt az igen érdekes díszlet felhasználást. A Király beszéde filmben ugyanis azt a díszletet használták, mint az egyik igen kemény meleg pornófilmben. Klikk a többi képért ide! ..
IDDQD Megölték Kennyt! 2011.01.03 18:45:29
14 másodperc humor rovatunk mai epizódjában a Minecraft találkozik a South Parkkal, négy tizedmásodperccel indítás után már tudod mi lesz a poén, mégis vigyorogsz a végén.   ..
Galveston 2011.01.04 10:28:12
@deviques: A Minecraft kb olyan mint egy végtelen sok részből álló Lego :) Puszta kézzel kezdesz egy véletlen generált világban és mindenféle nyersanyagot gyűjtesz, amiből építkezhetsz, használati tárgyakat készítesz :) Alapvetően arról szól, hogy bányászol lefele a föld középpontja fele, fedezed fel a világot. Éjszakánként, meg a sötét helyeken zombik, pókok, meg mindenféle rémség leselkedik amiket jól szét kell kardozni :D
itt egy videó róla, tekerj bele és meglátod, h kb milyen: www.youtube.com/watch?v=ANgI2o_Jinc
aki még nem futott bele a neten keringő intellektuális videóba, annak megmutatom az eredetit legjobb feldolgozást (thx for Galveston) ..
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
Galveston 2010.06.27 01:09:31
@Kockanadrág: Be kell valljam nekem a vodka olyan 100 körül jött ki, én azt elfelejtettem :D Mondjuk az tény, h nekem is előbb volt gőzmozdonyom, mint hogy a páfrány eszembe jutott volna :D