Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubute

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
Bubute 2013.11.05 21:53:01
@varisztor: Köszi a kérdést :)
Sajnos erről a munkáról lemaradtam, de mint geotechnikus (statikus) értek valamit a kiscelli agyaghoz...
Ideiglenesen még homokban is ásnak ember mélységű gödröket, amik be is szoktak omlani. Ez az agyag nem ilyen. Ne féljetek, bár ha még napokig esik az eső...
Bubute 2013.11.06 17:34:39
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Tökéletes!

Azért bízzunk abban, hogy Statikus kiszámolta és aláírta a tervet, ami alapján építkeznek.
Az is lehet, hogy megtervezte és a megtakarított anyag díjából vett egy repülőjegyet Bora Borára, így ő már a homokos tengerpartról nézi mosolyogva a sárban bajlódó munkásokat..
A rendelet szövege valóban így van, de ha számítással lehet igazolni, hogy ez állékony, akkor el lehet térni tőle. Azok a fadarabok még mindig érdekelnének, hogy mégis mire jók..
Ebben a legprofibbak. Lehet, hogy nem tudnak idegen nyelvet, lehet csak érettségijük van, lehet, hogy nem tudnak semmit Havasinéról, GDP-ről, a költségvetésről, az adókról. De magyarázkodni, azt mindegyik a lehető legmagasabb szinten tud. Hol tanulták ezt? Vagy így születtek? Már…..