Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuk@c

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen kiszállok, a jövőben egyáltalán nem kívánom a jégkorongsportot támogatni – mondta a jégkorongblognak Kurkó János, a HC eddigi fő támogatója. Az üzletemberrel folytatott beszélgetésünk során igyekeztünk tisztázni azokat a kérdéseket, amelyek felmerültek a HC…..
kuk@c 2009.05.19 20:51:19
A magyar válogatott Kanada elleni mérkőzésére több mint 5500 néző volt kíváncsi. Jelentések szerint a publikum több mint felét magyar szurkolók tették ki. A szurkolás minősége és nemzetközi visszhangja visszaigazolni látszik a magyarok lelátói túlsúlyát. Szinte hihetetlen,…..
kuk@c 2009.04.28 10:19:31
@MeLa: a 3. videón a kabalafigura kőkemény:D:D:D
Halálra késelték Kiril Vajarovot, a bolgár jégkorong-válogatott kapusát. A 21 éves hokist egy szófiai éjszakai bár előtt ölték meg. At MTI híre szerint Vajarov egyik barátja, akinek születésnapját ünnepelték, szintén meghalt. A Szlávia kapusa tagja volt a szófiai…..
kuk@c 2009.04.19 16:03:03
Öt győzelemmel, 65-2-es gólkülönbséggel nyerte tavaly a divízió 2-es világbajnokságot a székely–román válogatott. Leggyengébb eredménye egy 5-1-es siker volt. Öt vereséggel, 1-38-as gólkülönbséggel végzett a divízió 1 toruni csoportjának utolsó helyén idén a román…..
A finnek összeszedték magukat, az első mérkőzés után tudták, más hozzáállás kell, ha meg akarnak verni bennünket, mondta Énekes Lajos a válogatott miskolci vereségéről. A keretben változások történtek: Berta Ákostól és Galanisz Nikandrosztól elköszöntek, Kóger Dániel…..
Megvan a ma esti mérkőzés pontos menetrendje, percekre lebontva, az icezone.hu lehozta, mi meg átvesszük onnét. A 19 órakor kezdődő találkozó előtt a kapunyitás 17.30-kor esedékes, a programok 18.05-kor indulnak. Tovább után a részletek. 17.30 Kapunyitás 18.05 Köszöntő. Az est…..
kuk@c 2009.04.02 23:01:43
@FRee: mostmár csak az érdekelne, hogy honnan tudtad:D:D
Hétfőn három órakor találkozott a válogatott keret, öttől megtartották az első edzést. A teljes edzői stáb befutott, Pat Cortina Németországból, Diego Scandella Svájcból. A stáb magyar edzőjével, Énekes Lajossal beszélgettünk az edzés után. A három franciaországi…..
A divízió 2-es ifjúsági világbajnokságok befejeződtek, Nagy-Britannia és Dél-Korea jutott fel a másodvonalba. Vasárnap az a d1-es vb is elkezdődött, amelyikben nem szerepel a magyar válogatott. Nagy izgalmak várhatóak Olaszországban. A korábban az észtországi Narvában…..
A szombati átigazolási határidő előtt pillanatokkal a francia Chamonix-tól szerezte meg a kiváló csatárt a budapesti csapat. Kristian Kovac korábban Dunaújvárosban is játszott, az előző szezont a HC Csíkszeredában töltötte. OB I.-es beharangozónk következik. A mai három…..
kuk@c 2009.02.01 12:35:39
@Akos71: a starsnál "mérkőzés csomagok" vannak, a szerdai és mai meccsre volt együtt 950Ft. szóval ha csak ma jössz akkor is 950Ft!legalábbis én igy tudom...:) javítsatok ha tévedek!
Ma is meg kellett küzdenie a kék-fehér csíki alakulatnak az Újpesttel, de behúzták a második meccset is, így ők már a döntőben vannak. Ismét az újpestiek szereztek vezetést, de ezúttal a házigazdák még a második harmadban fordítottak. A harmadikban az előnyüket tovább…..
kuk@c 2009.01.25 20:02:57
kuk@c 2009.01.25 20:05:14
@iceice: tegnap is, sőt ma az ute meccsen is érdekeseket irt...dehat ha már tv nincs be kell érnünk ezzel...:D
kuk@c 2009.01.25 20:23:02
@dattila: nem azt mondtam h nem volt jobb!! hanem h kicsit sem volt prtatlan a közvetités...ettől persze lehetett jobb az SC, sőt nyilván az volt hisz nyert!:)
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
kuk@c 2009.01.24 17:05:59
Már nem a Dunaújváros és a magyar válogatott volt, továbbá a román szelekció aktuális szövetségi kapitánya a gyergyószentmiklósi Progym vezetőedzője. A klub a honlapján ismertette a döntést, amelyet a csapat eredménytelenségével magyaráztak. A Progym a Mol Liga…..
kuk@c 2008.11.12 19:47:22
A dunaújvárosiak megtalálták Ferjo utódát, ez a legfontosabb hír kupagyőztes csapat környékéről. A klub szlovák, francia és magyar csapatokkal is játszik felkészülési mérkőzéseket, edzőtáborozni Léván fognak, és jön a kanadai edző. "A szlovák Branislav Hippik…..
Mint a minap írtunk róla, komoly szponzorjelölt jelent meg a magyar jégkorongban. Jeleztük, hogy a tárgyalások zajlanak, de pletykák felemlegetésével nem akartuk megzavarni a folyamatokat. Nem véletlen, hogy most mégis ilyesmit teszünk. Szerdán több romániai sportoldalon és az…..
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
A magyar jégkorongszövetség elnöksége hétfőn ülésezett. Sok fontos határozat közül a szurkolókat leginkább az első osztályú magyar bajnokság jövő évi kiírása érdekelte. Ebben az ügyben még mindig nem dőlt el semmi. Az MJSZ komoly szponzorral folytat előrehaladott…..
Pörögnek az erdélyi csapatok. Ahogy arról már írtunk is, mindkét csapat egy-egy klasszis játékossal bővítette keretét. Az előző részben is volt fejlemény, amely nem mozgás, de fontos. Most is. Palkovics Krisztián az Alba Volánban marad. Felsorolásunkban vastag betűvel…..
Az olasz bajnokság legjobb támadóinak egyike, Mihály Árpád a HC Bolzanóból a HC Csíkszeredához igazolt. Ezen a híren túl a teljes jövő évi HC-keretről beszélt nekünk Kurkó János, a klub fő támogatója. Erős lesz a csapat. Részletek alant. Bár a szerződés részleteiből…..
Az Újpestnek is van már friss igazolása, az Alba Volántól elköszönt 21 éves Németh Ádám Péter öltözik lila-fehérbe. További jó hír az UTE-híveknek, hogy Dubek és Zlocha marad. Ahogy a klub honlapjának szerkesztője emlékeztet rá, az egykor szlovák válogatott Jan Zlochát az…..
kuk@c 2008.06.09 13:46:40
Eredetileg 3 részesre terveztük sorozatunkat, de barátaink-olvasóink jóvoltából 2 olyan albumhoz jutottunk, amelyeket közölnünk kell. A szapporói szurkolók fotói következnek. A legtöbbet SchiKa készítette, az öltözőben Geriszu járt, a maroknyi magyart Cser Kati dokumentálta. A…..
Három újabb névvel bővült az OB 1-ben az Érsekújvárral közösen induló Bp. Stars játékoskerete. Egy junior- és két felnőtt válogatott, egy ősdunaújvárosi és két ősújpesti, egy kapus és két hátvéd költözik a káposztásmegyeri klubhoz. Kangyal Balázs klubigazgató…..
kuk@c 2008.06.06 16:37:13
Ahogy szerda reggeli írásunk alapján valószínűsíthető volt, léket kapott a magyar–román közös liga ügye. Egyre nyilvánvalóbb, hogy magyar bajnokságot nézünk szeptembertől, két vendég együttessel. Kérdőjelek azonban még bőven vannak.A Nemzeti Sport online verziója…..
Február elején egy magyar fiatalember súlyos balesetet szenvedett Franciaországban. Szüleit a kórházi kezelés idejére Ladányi Balázs és családja fogadta be Brianconban. A média elfelejtette a sztorit, de a mi figyelmünket barátunk, Péter Emese felhívta egy blogra, amelyet a…..
Pénteken, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A…..
kuk@c 2008.06.04 09:12:44