Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbara Angeli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Magyarországon – amelynek ugye a leginkább migráció-ellenes kormánya van a világon – negyedmillió migráns dolgozik legálisan, állami engedéllyel. És ezek nem befogadott menekültek, hanem tisztán gazdasági migránsok, akik egy jobb élet reményében jöttek ide...
Barbara Angeli 2018.03.07 06:49:17
Azt màr làtom, hogy inkàbb a ti taníttatásotokra kéne fordítani azt a pénzt.. ezek az emberek nem gazdasági migránsok, hanem menekültek! Némelyikük beszél talàn angolul, szakmájuk nincsen. Az a problèma, hogy amíg egy állatot be lehet idomítani, ők maradnak ösztön lények (minden téren) Azt gondoljátok, hogy ők itt dolgozni fognak?! Nem hogy magyarul nem fognak megtanulni, foggalmuk sincs róla mi az a munka! Ne keverjük már össze őket egy európai gazdasági migránssal, aki legalább dolgozni képes nálunk! Németországban 5%-ukat tudták kitaníttatni és lesz belőlük dolgozó ember. A maradék 95% marad a nyakukon! Ez kell nektek?! Meg amikor a német nyelvtanárt megfenyegeti a menekült, akinek minden nap órára kell járnia és finanszírozza az àllam, hogy elvágja a torkát, megteheti, mert ő csak egy nő?! Ez kell nektek?! Hát akkor kívánom hogy meg is kapjátok ti baloldali okostojások! Azután majd nem lesz kórház felújítás, oktatás reformàlás, nyugdíjemelés, családtàmogatás, mert ezeket fogjátok pénzelni! Etetni, ruháztatni, lakhatást adni dolgozni képtelen embereknek! Fel kéne fogni,hogy kiket akarnak hozzánk betelepíteni, nem csak a nagyvilágba beszélni!
És a kérdezőnek kit, mikor, hol?: már két és fél éve, hogy kiszorítottuk őket, a kerítésnek köszönhetően. Ha akarsz velük találkozni kelj útra, mert nagyon jó,hogy nálunk nem talàlod őket. Nyugodtan indulj nyugatra, ott találsz minden utca sarkon, aztán gondolkodj el kell-e neked egy helyzet, ami Svédországban van ,hogy egész lakónegyedeket foglaltak el ès nem képesek tőlük visszafoglalni, be sem mernek menni közéjük! Tájékozódni kéne mi folyik a világban emberek!!
Barbara Angeli 2018.03.07 09:32:18
@sinus67:
Megtarthatod az ingyen tanfolyamodat. Azt már làtom írni, olvasni tudsz, csaképp arról nincs fogalmad mi folyik a nagyvilágban.. javaslom olvasd el mèg párszor a vélemènyem, ami mindazoknak is szól, akik előtte kommenteltek. Elég szar ügy,hogy ti azon vagytok fennakadva hogy is nevezzètek ezt az ember csoportot akik keletről érkeznek háborús övezetből, amikor a lényegükön nem változtat. Ezeket az embereket nem akarja beengedni a kormány és nem is szabad. Mert itt nem 50 emberről beszélünk, hanem több tízezerről. És igen, a "lipsik" akiket majd megválasztanak és nyernek, azok be fogjàk őket engedni. És őket nem érdeklik a törvények, sem azok amiket felsoroltál, sem az összes többi.