Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azolcsosag.hu Dani

29 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mechanikus billentyűzetet hoztam nektek, hiszen ezek manapság kiemelten népszerűek – és nem csak a gamerek körében. Nézzük tehát meg együtt, hogy milyen tulajdonságok jellemzik ezt a darabot és vajon megéri-e az árát. Ahogy mindig, kezdjük a csomagolással. A dobozt felnyitva egyből a…..
A mostani cikkben a Synco P1L vezeték nélküli mirofont szeretném bemutatni nektek. Kialakítása és tárolója miatt leginkább egy vezeték nélküli fülhallgatóhoz hasonlít. Kimondottan ideális vlogok és podcastok rögzítéséhez, hiszen kényelmes és jó minőségű megoldást kínál a videók és hangok…..
A mostani cikkemben a Xiaomi új gamer egerét szeretném bemutatni nektek. Ugyan a Xiaomi számos egeret dobott a piacra – legyen szó vezetékesről vagy vezeték nélküli kialakításról -, gamer egereket eddig nem nagyon gyártott. Emiatt igazán érdekes ez a teszt, és hogy hogyan teljesített rajta a Xiaomi…..
A mai napra a Lokmat Attack 3 okosórát hoztam nektek. Az átlagos okosóráktól jelentősen eltér, amely már első ránézésre is látszik, hiszen mérete a megszokottnál igencsak nagyobb. Nézzük meg, hogy jelentős mérete vajon jelentős teljesítménnyel és extra funkciókkal párosul-e. Kezdjük a dobozzal,…..
A jó idő beköszöntével egyre többen választunk kinti programokat, legyen szó túrázásról, piknikről vagy városnézésről. Ilyenkor – bár nem a közösségi média miatt – sokan használjuk telefonunkat akár tájékozódás, akár zenehallgatás vagy fotózás és videózás miatt. Ehhez pedig sokaknak nagyon hasznos…..
A mai napra egy nagyszerű vezeték nélküli fülhallgatót, a Redmi Buds 3 Prot hoztam nektek. Habár fülhallgatókat és hangszórókat viszonylag nehéz cikkben vagy videóban értékelni . hiszen hangzásuk nem adható át a valóságnak megfelelően – a Redmi Buds 3 Pro specifikációi és extrái biztosan téged is…..
A Xiaomi egyik almárkája, a Huami nagyszerű okosórákat dobott a piacra az elmúlt években, a gyengébb minőségűektől a prémium kategóriáig. A magasabb prémiumú karórái között ma az Amazfit GTR 47 órát hoztam nektek bemutatni. Kezdjük talán a csomagolással, amely viszonylag kis méretű dobozt takar.…..
A mai modern játékokkal sok esetben csak a legújabb PlayStation vagy Xbox megvásárlása után tudunk játszani. Nagyon sok játék nem jön ki PC-re, sem okos telefonra, így néha nehéz a kedvenceket kipróbálni. Most egy érdekes kis eszközt hoztam nektek, az android tv boxot, amellyel ti is könnyedén…..
Az előzőekben bemutatott, igazán olcsó konzol után most egy hasonló árkategóriájú kézi konzolt hoztam nektek. Nézzük meg együtt, hogy vajon ez is hozza-e az elvárt minőséget mind a játékok, mind pedig a teljesítmény és kényelmes használat terén! Kezdjük talán a doboz tartalmával, amely viszonylag…..
Ezen a héten egy hagyományos kialakítású elektromos borotvát, az Alfawise RHC5000 készüléket hoztam számotokra. Mivel manapság már szinte végtelen a kínálat az elektromos borotvák terén is, érdemes az alacsonyabb árkategóriájú termékek között körültekintően választani. Azonban az alacsony ár sokszor…..
Gondolom sokan már a cikk címére felkapták a fejüket, hiszen aki érdekelt ilyen területen, minden bizonnyal igencsak magas árakhoz van szokva. Ez a retró videójáték konzol azonban árával egyből kitűnik a társai közül – nézzük meg hát együtt, hogy vajon teljesítményével és paramétereivel is képes-e…..
A mai napra egy viszonylag alacsony árú soundbart, az Elegiant SR500 20W hangsugárzót. Azt fogjuk megnézni, hogy vajon alacsony árkategóriás termék létére mennyire tudja hozni az elvárt teljesítményt. Kezdjük is a csomagolással, amelyben magán az eszközön kívül egy leírást, illetve két kábelt…..
A vezeték nélküli töltési lehetőségek ma már nagyon széles választékban érhetők el. Kialakításukat tekintve is számtalan verzióban találkozhatunk velük, legyen szó állványról, korongról vagy éppen autós töltőről. Utóbbi kiemelten fontos, hiszen a navigáció során bizony az okostelefonok akkumulátora…..
A koronavírus időszakában a home office-ban töltött munkavégzésre álltunk át, melyre azonban sokan nem készültünk fel. Érthető tehát, hogy a munkavégzés könnyítése és minél kényelmesebbé tétele mindenki számára prioritássá vált. A megfelelő minőségű videókamerák és kényelmes irodai székek beszerzése…..
Az egészséges életmód sokak számára lehet fontos a hétköznapokban. Sokan tesznek azért, hogy egészségesen étkezzenek és megfelelő időt szánjanak sportolásra, ezzel elkerülve a betegségeket és az öregedés fizikai jeleit. Ugyan a megfelelő életmóddal energikusnak és kiegyensúlyozottnak érezhetjük…..
Ha az otthonunk védelméről beszélünk, egyből mindenkinek a drága szolgáltatók és bonyolult megfigyelőrendszereik jutnak eszükbe. Egyes testőrcégek a havi készenlétért is egy vagyont kérnek el, de nem csak a betörők ellen használhatunk megfigyelő, monitorozó eszközöket. Előfordulhat, hogy esetleg…..
Ahogy az előző tablet ismertető cikkben is írtam, elég nagy fába vágja az a fejszéjét, aki manapság ilyen műszaki cikk vásárlásában gondolkodik, hiszen a nagy márkák mellett számtalan ismeretlennel is szembe találhatja magát az ember a keresgélés során. Ahogy az már korábban is bizonyítottuk, egy…..
Amennyiben úgy érzed a jelenlegi TV-d nem elég okos, de nem akarsz sokat költeni egy új TV-re... Felokosíthatod ezzel az olcsó, de hasznos kis kütyüvel. Ebben a cikkben bemutatjuk nektek az X88 Pro 10 médialejátszót minden specifikációjával és felhasználási területével együtt! Először, nézzük meg…..
Manapság az üzletek polcai tele vannak különféle méretű színű szagú tablettel, ezért nehéz döntés lehet, hogy épp melyik a számunkra megfelelő. Az ár tekintetében nyilvánvalóvá válik, hogy minél feljebb megyünk, annál kevésbé nyúlhatunk félre. De még mielőtt mélyen a zsebünkbe nyúlnánk, álljunk meg…..
Lepd meg a járgányt egy-két extrával és gurulj biztonságban! Az autós kiegészítők választéka sokat fejlődött mostanában, és ez a kínálatunkban is megmutatkozik. Kevés szó esik arról, hogy a gyakorlatban milyen haszna lehet egy jó minőségű fedélzeti kamerának az utastérben, ezért összeszedjük a…..
Pihentető otthoni légkör, tisztaság és egészség az egész családnak Nem másról lesz most szó, mint a tiszta levegőről, ami alapvető feltétele az egészségmegőrzésnek és a jó hangulatnak. Talán 100 évvel ezelőtt ez még aligha okozott fejtörést az átlagembereknek, ma már prioritássá vált a…..
Nem csak a telefonunk, az autónk, hanem saját magunk megjelenése is fontos. Miért számít, hogy mit veszel fel az állásinterjúra? Nem elég, ha szakmailag tökéletesen felkészült vagy? Az alább felsorolunk néhány gyakran elkövetett hibát, és tanácsokkal is ellátunk, hogy ne csak tudásoddal, hanem…..
Nem újkeletű találmány, de mégis mostanság kezd igazán elterjedté válni a power bank, vagyis a hordozható, külső akkumlátorok használata. Bátran kijelenthetjük, hogy a kísérleti időszakon túl, mostmár a termékkategória legjavát élvezhetjük. Minden napra jut persze egy tech mánia a világban, amit…..
Száguldanak az újdonságok és az ötletelések a smart home, az okos otthon témakörben szerte a világon. Sokszor nem is értjük, meddig kényelmesedhetünk még el, és hányféle kütyüt kéne még használnunk a teljes semmittevés érdekében… De ugyanúgy, mint más technológiai irányzatok esetében, itt is…..
Nem félünk tesztelésre kiadni egy-két kedvencünket, és kifejezetten hobbiként tekintünk az olcsó, de jó, ráadásul praktikus cuccok kiválasztására, melyeket továbbadunk vásárlóinknak. Fitnesz karkötő, okosóra olcsón, jó minőségben? A  Techbarat a fülhallgatók mellett a manapság igen népszerű…..