Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faustball

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok aktualitása van a dolognak, meg egyébként is, pont eleget foglalkozom a Manchester Uniteddel mostanában, de hiába, ha egyszer már hetek óta ezen a kérdésen rágom magam, és nem jutok közelebb a válaszhoz. Talán majd Ti segítetek.   Januzaj a Manchester United belga…..
Faustball 2018.03.24 13:46:44
Asztalitenisz Ping-Pong MX-P tuning 2018.03.09 19:31:00
Sziasztok! Érdekelne, hogy revo boosterrel ki hogyan tuningolja az MX-P vagy hasonló borítását. A Donic borításoknál (S2, Baracuda) nekem az vált be, hogy ragasztó leszedés után adtam neki két réteg boostert, hagytam kiegyenesedni (1-2 nap) és felragasztottam. Ilyenkor a borítás mérete érezhetően…..
Nem újkeletű dolog, hogy a jól menő, nevesebb fákat és borításokat hamisítják Kínában és az eredetivel - külsőre - szinte 100%-ban megegyező fákat, borításokat, cipőket, stb. szinte töredék áron be lehet szerezni kínai webes portálokon. De létezik kínai hamisítvány BMW is. Nem nevezem meg ezeket a…..
Faustball 2018.03.08 18:24:07
Szia Zsozso!

Véleményem szerint igen jól sikerült - balsa - sorozatról beszélünk. Talán nem túlzás, ha azt állítom, hogy a TSP Balsa sorozata jobb mint a butterfly balsa magos fái.

Vagy azért mert tartósabb, vagy ezért mert a balsa fa szálirányra merőlegesen került beépítésre a fába, ami szerintem jobban hozza az egyébként elvárt "balsa érzést".

Továbbá arra is odafigyelnek, hogy a balsa fáik könnyűek legyenek, hiszen legtöbben éppen azért keresnek Balsa fákat, mert szeretnének könnyű fával játszani, pontosabban egy könnyű szettel játszani.

A 2,5-es DEF balsa tényleg kiváló hosszúszemcse alá is és Anti alá is, míg a 8,5-es balsa fán kiválóan muzsikál egy kemény kínai szoft is pl. a DHS Hurricane 3. Talán nem véletlen, hogy NB1-es játékost is ismerek aki 8,5-es balsa fáján tenyeresen Hurricane 3-al, míg fonákon egy kínai támadó szemcsével játszik igen eredményesen. Az utóbbi hónapokban figyeltem meg azt, hogy a kínai borítások, mint pld a DHS skyline, vagy a hurricane sorozata nagyon jól viselkedik OFF, vagy OFF+ tempójú KARBONOS BALSA fákon.

Az alacsony dobási szög eltűnik! És hasonló nagy dobási szögűvé válnak ezeken a fákon, mint egy Tenergy, vagyis emelnek bitangul. Ráaásul a nagylöketű balsa fán olyan érzése van az embernek, hogy ezek a rideg kemény kínai szoftok "felpuhulnak". Holott egyáltalán nincs itt puhaságról szó. Mindösszesen a TSP 8,5 és a kínai merev szoft képez egy - az európai stílust alkalmazó játékosok számára - kiválóan játszható kombinációt.

Balsa fák amin elkezdenek működni a kínai lapok:

TSP 8,5 és TSP 6,5

Gewo OFF M Speed

Butterfly Finewood OFF, Tricarbon, esetleg a nem túl kemény kínai lapok már működésbe lépnek az X5-ös balsán is.

FH/BH(tenyeres/fonák) Tibhar Evolution MX-S max boosterrel gyorsítva.

4-4 réteg Revolution No. 3 ragasztó és 3-3 réteg Revolution No. 3 Booster
Fogalmak az asztaliteniszben Úgy gondolom, hogy nagy szükség van erre a blog témára is, hiszen rengeteg olyan - akár idegennyelvű - fogalom van a pingpongban, ami magyarázatra illetve tisztázásra szorul. Minden egyes fogalomnak nyissatok új topic-ot. Remélem sok professzionális játékos fog segíteni…..
Rögtön egy Hofi idézet: "Szomorú vagyok elvtársak. Ezt nem tehetjük meg elvtársak! Nem elvársak! Illetve elvtársak, csak nem tehetjük meg!" Tisztelt blogtársak, tisztelt eseményszervezők! Tömören 5 pontban: Konkrét, megvalósuló eseményt lehet az eseménynaptárba felvinni. Tervet nem! Tilos képpel…..
Sziasztok! Nemrégiben sikerült szert tennem 2 Yinhe fára a Venus sorozatból (az összes kép legalul). A venus sorozat régebbi nevén K sorozat volt, ami a Carbokev kompozit betétet tartalmazza. Ez a betét keresztben szőtt karbon és kevlár szálakat tartalmaz. A K széria gyártása 2010-ben megszűnt,…..
Felszerelés neve: Alsér 5 Allround Made in Tranas (Sweden)Gyártó: Nem StigaFelszerelés típusa: Ütőfa Hosszú bevezető lesz, ha sietsz, akkor görgess a TESZT szóhoz lejjebb:   De jó kis fák ezek a Svéd Alserok! Mondhatnánk és mondjuk is szinte minden nap az edzőtermekben, és amikor ezt mondjuk,…..
Asztalitenisz edzési titkok KínábólÉppen tegnap került fel a youtube-ra egy kb. 8 perces videó, ami betekintést nyújt kínai asztalitenisz iskolák képzésébe és módszertanában. Azért valjuk meg őszintén, ez nem túl gyakori dolog, mert azért a kínaiak igyekeznek az utánpótlás nevelés módszereiről…..
Örömmel jelentjük be, hogy 2018.Marcius 20-én a Youtube-on az "Official ITTF Channel"-en új "ingyenes" asztalitenisz oktatóvideó sorozat indult. A rendkívül magas szakmai igényességgel összeállított videók óriási vizuális segítséget nyújtanak az egyes technikai elemek, mint például fonák kontra,…..
Asztalitenisz szabályok..
Faustball Faustball játék info 2018.03.06 14:29:00
Üdvözlünk kedves Faustball játék rajongó! Köszöntő Kedves Faustball rajongó! Köszöntelek a Faustball sport iránt érdeklődők közösségi oldalán. Kérlek regisztrálj Te is, s aktív közreműködéseddel alakítsunk ki együtt egy jó kis közösségi oldalt, mely leginkább a Faustballről szól. Az oldal…..
Hamarosan 2 új teszt! Teszteltem az újra beindult Svéd Tranas-i Stiga gyár Alser 5 ütőfáját, ami állítólag olyan jó, mint a régi Alserek. Valamint teszteltem egy szettet, ami Joola Fever ütőfából és Revolution No 3 bioboosterrel tuningolt Donic Acuda S1 Turbo borításokból állt. (4 réteg Revolution…..
Joola Fever, avagy egy alulértékelt kitűnő faPár nappal ezelőtt egyik sporttársam küldött nekem postán egy ütőt, hogy ragasszam újra a rajta lévő borításokat. Amikor kibontottam a bubisborítékot, akkor egy Joola Fever fát találtam benne rajta Donic Acuda S1 Turbo maxos borításokkal. Az feltűnt,…..