Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó28

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó:„a hajnal, melyből nem lett se dél, se este,s lóg az égen avas függönyként keresztbe” Csukás István: Gyűl, gyűl a jövő szemétdombja Egy közmunkás asszony keserű, közösségi médiában olvasott sorai gondolkoztatnak most el a szolidaritásról.Általában azt halljuk legördülni a televíziós műsorok…..
Anikó28 2021.02.05 11:20:00
@laci_52: Itt senki nem fogja megkapni a szolidaritást a másik magyartól főleg nem, ez egy ilyen ország, erre vannak nevelve. A külföldi bajbajutott jó csak, a magyar bajbajutottat lenézik, kigúnyolják.
Anikó28 2021.02.05 14:49:17
@Bognár L: Azért mertem Önnek kérdéseket feltenni, mert így gondolkodik, toleráns és mert sokra tartom amit tesz, vagy ír, illetve a munkáját is. Én is támogatom a szegény magyar családot, akit ismerek, mert az iskolába csak online oktatás van a vírus miatt, de nekik nincs elég informatikai eszközük az összes gyerek számára. Vajon nem lenne feladata az államnak is segíteni őket? Az én költségvetésem sem bír el túl sokat, amit tudok azt adok, néha (sokszor) ez kevés ( Azt mondták nekik, hogy kauciót kell fizetniük a számítógépekért az iskolának, hogy kapjanak valamit, de az édesanya is elvesztette az állását a vírus miatt, ezért örülnek, ha van étel meg a rezsit fizetni tudják). Nem vagyok ellensége a külföldiek megsegítésének sem, anno Erdélyből menekült ismerősök évekig éltek nálunk, mindenben segítettük őket.

Én azt látom, hogy bizonyos típusú emberek szeretik látni mások bukását, élvezik, ha a vendéglős akinek talán korábban sem biztos, hogy annyira jól ment mint képzelték, most vergődik. Tanúja voltam egy párbeszédnek korábban, ahol a szakácsnak jelentkező váltig állította, hogy a leendő munkáltatónak afrikai nyaralásra is bizonyára tellett, ezért most sok milliós fizetést kér. A munkáltató valóban nem volt nyaralni sem, évek óta és nem tud sok milliós fizetést adni egy szakácsnak. Valaki uszított, talán hívjuk ezt a valakit hatalomnak. Valaki szeretné, hogy bár segítek ahol tudok és azt is tudom, hogy ez kevés, mégis én és a hozzám hasonlóak legyenek a célpontok, bárhova is tartozom.
Mindenki célponttá változik, akit lehet valamilyen módon, vagy okból gyűlölni leszólni. Én sajnálom és próbálom segíteni a bajbajutottakat, de sokan szeretnék ha én is bajba jutnék, talán még közülük is és végre egy jó nagyot belém rúghatnának a korábbi, általuk túl csekélynek tartott segítségemért. Ha azt mondom ennyi jutott csak, kiröhögnek, hogy csóró vagyok.

Miért nem azt gyűlöli az illető, aki ténylegesen tehet a problémáiról. jelen esetben a közmunkás asszony esetében, akinek feladata lett volna a védőital biztosítása az az ő munkáltatója, miért a másikat gyűlöli, akinek ez nem kötelessége, talán nem is gondolt rá, vagy nem volt rá ideje. Egyébként nagyon jó példa volt, nagyon jellemző!

Hova irányítják a gyűlöletet, ami ha nem velünk született, akkor egész ügyesen kialakították a többségnél: egymást kell gyűlölni, egymás vesztét kell élvezni, így a hatalom csak nevet rajtunk. Oszd meg és uralkodj!
Szerintem nem ellenvélemény, amit írok, csak árnyalom a képet. Ha mások hozzászólásait nézem akkor azért lehet csodálkozni, hogy ilyeneket írnak: ez az idézet cimborella nevű hozzászólótól való:
"Mindenki megtippelheti, mennyi szolidaritás van bennem, és a környék lakóiban" Megtippelem kedves cimborella nevű hozzászóló, nyilván semennyi, de ha feléd se lesz semennyi se, akkor az fájni fog. Íme a hatalom elérte, amit akart!
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Anikó28 2019.10.21 10:28:51
@megamedve: A kis munka az nem munka nekik, de a pénzre azt nem mondja egyik se, hogy ez kis pénz nem is kell? Ha elvállalja a "kis" munkát, tessék ledolgozni normálisan az árát, vagy ne akarjon érte pénzt.. Szakszerűség, etika ritka bennük, mint a fehér holló. Nagy arc, szar munka, sokat kér, de ennek ellenértékét nem kívánja ledolgozni. Egyébként építészmérnök tulajdonos építtetőt is megpróbálták átvágni, meglopni, megmagyarázni neki, hogy a vacak szakmunkásképzőjükkel jobban tudnak mindent. Régen se voltak jó szakik, most sincsenek. Nagy pofájuk volt csak, tudásuk nulla, akkor is, most is.
Anikó28 2019.10.21 10:31:00
@CsakLajosAz: Nem mindenkinek van arra ideje, hogy mindent maga csináljon meg,
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
Idén még nem szerepelt nálunk az eMag, ami nemcsak annak volt köszönhető, hogy az emagos sztorik általában elég egy kaptafára készülnek, így nem volt értelme a nr.157-et is kitenni belőlük, hanem annak az örvendetes fejleménynek is, hogy csökkent a rájuk érkező panaszok száma. Erre tessék, jön ez a…..
Anikó28 2019.01.30 13:53:04
@Nick-son: i is működtünk az EMAG előtti időben és nem a fő értékesítési csatorna most sem. Tudom, hogy nem megkerülhetetlen, de sok munkám van benne.
Anikó28 2019.01.30 14:02:39
@zuhanorepulesss: Nem szeretem én sem az előreutalást, néh a vevő ragaszkodik hozzá, nem tudom miért, Szeretném megkérdezni, hogy egy vevő, aki nem veszi át a terméket, szeretné-e, vagy várja-e, hogy az eladó megkérdezze, hogy miért nem vette át? Nem gondolja esetleg a vevő, hogy zaklatják, vagy felelősségre vonják? Egyszer valakit felhívtam, aki nem vette át a terméket, hogy mi történt, mert korábban már beszéltünk valamit egyeztetni, akkor úgy tűnt kell neki. Ő csupán elfelejtette, karácsony környékén, hogy megrendelte, nem csak tervezi megrendelni, hanem megrendelte! Ő aranyos volt, elnézést kért, a második futárkézbesítésnél átvette, megköszönte, hogy szóltam. Nem tudom egyébként mennyire veszik szívesen, ha megkérdezem, hogy mi volt a probléma, persze a legnagyobb udvariassággal, hogy nem vette át, volt aki ilyenkor csak kinyomta a telefont a téma említésekor. Elvárás-e, az érdeklődő telefon?
Anikó28 2019.01.30 14:06:07
@Erzsébet Pappné Knáb: Elárulom, hogy az EMAG nem engedi a visszaigazoló e-mail elküldését a partnerektől. Tehát, nem is látom a vevő e-mail címét. Sokat könyörögtem ez miatt, mert tényleg idegesítő, de nem hallgatnak rám. Talán feltételezik, hogy el fogom lopni marketing célra az e-mailokat? Ha gond van, akkor esetleg telefonálok, de azt meg sokszor nem veszik fel, ami érthető.
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Anikó28 2018.03.10 14:11:19
@dreia: Szerinted meg az ötvenes nő ne menjen ki az utcára se? Anyád él még, vagy már agyonütötted?
Valóban nem fogtad fel amit írtam, az pont ennek az ellenkezője. Miért kell ringyónak nézni a légiutas kísérőt, ha meg nem nézzük ringyónak, akkor miért fontos hogy fiatal és gyönyörű legyen. Ha nem akarjuk a fenekét nézegetni, akkor nem mindegy-e, hogy mekkora és milyen formájú a feneke? Nem tudom átment-e? Lehet valaki az öltözéke ellenére is ringyónak kezelni, mert ő úgy érzi jól magát, ha fiatal és az átlagosnál szebb és mindenképpen nő, ez a leringyósítás esete. Ha én felveszem ezt a szerepet, és azt írom, hogy nekem a légiutas kísérőm fiatal és átlagosnál jobban kinéző pasi legyen, az is ugyanaz. Főleg, mint az egyik hozzászóló írta, hogy az ő pénzéért....mert neki a jó érzése... Mit vett az illető nőt, vagy repülőjegyet?
Anikó28 2018.03.10 14:42:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne:Te magad vagy a bizonyíték, hogy létezik és nagyon sok van belőle, a buta unintelligens nem tudja férfi vagy nő lény, aki csak mocskolódni tud. Sajnállak! Én csak reagáltam azokra a rendkívül buta megjegyzésekre, hogy a csúnya nők sírnak itt, mert mindenki stewardess akar lenni ( ami egy hülyeség). Én csak a csúnya férfiakat védtem,ha sikerült volna elolvasni amit írtam, de a butákkal tényleg nem tudok mit kezdeni (akár nő, vagy nőnevű férfi, vagy férfi, vagy nem is ember, csak egy szitokkupac)), mert nem olvassák el, vagy nem értik miről írok. Pont azt írtam, hogy sem a nők sem a férfiak esetében nem szabadna kivételezni a munkavállalás során, ha egyébként megfelelne, de azt hiszem feladom, nem olvas, nem ért, de megsértődik, ellenben mocsok potyog a pofájából, emberekkel való beszélgetést! Elég sok gúnyolódás volt itt a nők felé, de a pasikra nem szabad mondani semmit? Szerinted csak szép pasik vannak? Magadat szép pasinak tartod? Ja és okosak is, mind. Kivétel nélkül! Intelligensek, nem gúnyolják a másik nemet,nem mocskolódnak, nem hülyéznek le, nem vádaskodnak hülyeségekkel, mert ugye intelligensek. Vagy mégsem?
Csak a nők csúnyák, kövérek és buták, öregek.... ja nem! A nőket kell agyonverni, ha ötven évesen utcára mernek menni. Szegény édesanyák, nem neveltek meg benneteket, vagy már agyonütöttétek őket? Apákat még nem? Nagy lehet a baj nálad, de nem vagyok rád semennyire sem kíváncsi.Nyugodtam írogasd le, még hogy neked milyen problémáid vannak, de engem nem ismersz, vagyis az mind a te gondod amivel engem vádolsz. Magadból indulsz ki, ne tagadd. Bizonygasd, hogy te egy csodaszép, udvarias, okos, intelligens ember vagy, csak senki nem fogja elhinni, ahogyan nem is igaz.Nem fogok többet válaszolni, lehet tombolni, ahogyan a gumiszobában....
Anikó28 2018.03.10 14:55:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha nő lennél mit számítana neked, hogy szép vagyok-e, vagy okos vagyok-e? Nem akarok tőled semmit, igazából választ se nagyon.