Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyongyi Jakab

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden más tényező azonos az emberek szívesebben kötnek a barátaikkal üzletet és ha nem is teljesen azonosak a feltételek vagy tényezők az emberek még mindig szívesebben kötnek üzletet a barátaikkal. Ma már sokkal fontosabb az, hogy kitől vásárolunk mint az, hogy mit vásárolunk. A barátságok…..
Gyongyi Jakab 2018.03.06 17:18:49
@Sánta Csaba: Sasszemed van Csaba! Vagy inkább sas- szakmai szemed! Igen, igazad van, bizonytalanságot sugall- így átgondolva. Az én indíttatásom az volt, hogy vegyük figyelembe a változást, és ne röghöz kötötten tartsuk magunkat azokhoz a dolgokhoz is, amiket egyszer mondjuk kimondtunk és csak azért, hogy tartsuk az adott szót, még akkor is ha sérül közben valaki, de legyen meg... Mert így szokás... Nem tudom ez így most érthető-e, valszeg inkább a megszokások ellen mennék. De ez inkább már nem is aktuális, mert, ha magyarázatra szorul, akkor azért ez nem egyértelmű, így elég nyögvevnyelős is...

Szóval inkább lecserélném, és megkérdeztem egyik ügyfelemet is, Ő is a fenti dolgokat állította az én vállalkozásomról, stő még megtoldotta.
Miért is ne?
Hát tényleg, csaptam a homlokomra...

1. Empátia
2. Előítéletmentes
3. Megoldásközpontúság

Hát ezek jöttek még hozzá... Mit szólsz?

Egyébként a VÁLASZOD meg annyira ÚJABB ÉRTÉK, amit mailben küldtél, minden sora kincs és tanulnivaló, ki fogom nyomtatni, és gondolkozom rajta és már most van kis eredményE Köszönöm!!!