Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klover Komplex

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gipsz Jakabné 2007.10.04 15:15:00
Ismeritek Gipsz Jakab feleségét? HA-HA-HA. Na jó, nem akarunk nagyon elmélyülni a gondolatokban, hogy miért és hogyan alakulhatott ki a gipszkurás. Egyszerűen csak gyönyörködjünk abban, hogy mennyire extrém tud lenni egy ember.     ..
Klover Komplex 2018.03.05 16:14:18
Lázadó söpredék (Rebelszkám) 2018.02.21. 10:36

Ezt én most osztom! )))) Ő lett Érd nagy buzikirálya, 2011 óta sorra nyeri a buzis relikviákat, míg többi érdi társa csak az "év mezőgazdasági munkása" címre hajt! Egy valaki végre magasra emelkedett a sok földet túróóó közül! )))) Pedig a tanárja azt mondta, hogy nem jut majd semerre, ha nem úgy rajzolja le az apját, mint egy emberformát! )))) De ő a pöcsrajzzal nemcsak felvázolta apját, hanem egyben az egész jövővilágát! )))) Már akkor tudta, hogy a faszról fog szólni az élete! )))) Aztán nagy bajnok is lett benne! )))) Nem is a rajztanárnak lett igaza, hanem a buzinak! )))) Minden érdi legyen Rolira büszke, mert az egyikük azért a csúcsokat elérte! )))) Még ha csak a buziságban is, de legalább abban! )))) Kár hogy nincs téli olimpia a köcsögöknek, mert az túl hideg lenne a melegségnek! )))) Lefagyna a sok kis pilimpőke! )))) De májusban elindulnak az első nyári bajnoki válogatások! ))) Már nem kell sokat várni rájuk! )))))

Prim Roland Roliratyi 2018.02.23. 13:36

Kedves Gyenes meleg! Az egyre terjedő buziságnak te vagy az oka! Annyira kicsi köcsög voltál, hogy végül tényleg te lettél a legnagyobb! )))) Az egy önmegvalósító jóslat volt! )))) Meggörgetted egy kicsit a buzis golyóidat, aztán elindult a lavina! )))) Mióta csak elhintetted első tudás magvaidat, azóta minden kezdő buzi idejár olvasni és tanulni! ))) Igényesebbek lettek, hála neked! ))))

Gyenes Péter alfaszmeleg 2018.02.23. 16:42

Ne hallgassatok Roland melegre, ő néha kiszínesíti a valóságot! ))) Ő egy különösen elvakult meleg tanítványom, aki nem képes engem tárgyilagosan szemlélni! ))) Sokszor nagyobb jelentőséget tulajdonít a köcsögségemnek, mint amilyen! ))) Korábban is elmondtam, hogy 50 felett inkább már csak agyban lehet nagy köcsög valaki, de nem faszban! )))) Így nyugdíjas melegként főleg csak aggregátora, továbbítója vagyok a melegségnek! )))) Rajtam keresztülmegy mások köcsögsége és gyakran két különálló köcsögöt kötök össze! ))) Csak elősegítem mások örömét! )))) Egyáltalán nem vagyok már annyira aktív résztvevő, mint amilyennek tartanak! ))))
Klover Komplex 2018.03.05 16:15:11
Gyenes Péter alfaszmeleg 2018.02.23. 17:26

Kedves Ájlend bríz! Fuvolás fuvallatom! )))) Nem biztos hogy belőlem kell kiindulni, pedig azt is nagyon kedvelem! )))) De nézz csak meg engem! Én főleg azért melegelek, mert szórakoztat! )))) Jó foglalkozás és ötleteket ad! ))))) Amikor nem seggeket értékelek, írni szoktam! A melegséget közvetítem, de regény formában meg is örökítem! ))))) Olykor más kecsegekhez azonosulok, máskor meg utódokat kutatok! Megtehetném ezt amerikai oldalakon is, de az ánglius melegek nem elég színesek! ))) Vagyis az én zsidó ízlésemnek nem azok! Az ő világuk sosem lesz az enyém! )))) Én a magyarok földjén keresem a melegséget! ))))

Szerintem elsődlegesen szellemi síkon kell győzni a melegségben! )))) Nem az a lényeg, hogy hány pöcsidíjat sikerült bezsebelni, sem az, hogy feltétlenül aranyból legyen! )))) Csak az, hogy pusztán szórakozásból van egy kitűzött célod, vagyis hogy faszra tűzzél jópár meleget! )))) Hogy mindig műköggyék a tűzőgéped! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.02.23. 20:11

Kedves nagymesterem, tök igazad van neked ebben! )))) De abban kettőt értek veled, hogy szerintem igenis vannak nagyon színes amerikai melegek! Akik úgymond igazi afrodiziákumok a melegségben! )))) Még akkor is be kell vallanom ezt, hogy te vagy a mindenem! Mindig is hálás leszek neked! Egy utcáról betévedt földi halandóból csináltál egy remekül képzett isteni meleget! )))) Még akár így száz kilóméter távolságból is keblemre ölelnélek! Bölcs nagy király leszek, mint Thor és ezt neked köszönhetem! Hathatós segítséged után már önállóan is megállom a helyem a melegek világában! )))) Már nem kellenek a Fekete Párduc melegek, ők csak a felkészítő szakaszban kellettek! Számomra már te vagy a középpontba helyezve! Dobtam a négereket, csak te maradtál az álmom! ))))

Szabados árnyalatok 2018.02.24. 09:44

Húzzál bele te metéltfejű alfaszbuzi! )))) A Roli nemcsak a buziságban, de még a könyvírásban is lehagy téged! )))) Annyi verse van már, hogy rövidesen be lehet őket kötni és kiadni! )))) Én eddig húsz kiváló köcsög verset számoltam össze, és ez mind csak az elmúlt két hónap termése! )))) Ez a Roli nagy költői vátesz, versei oltári nagy köcsögről árulkodnak! )))) Vésetthomlokú melegem, feküggyé rá az írásra! )))) Ha csak ilyen csigafos tempóban halacc a könyvvel, akkor még az ő verseskötete is előbb fog megjelenni, mint a te legendád! )))) Mártogasd a petyhüdt kis pennád! ))))

Prim Roland Roliratyi 2018.02.25. 10:52

Örömmel közölhetem, hogy öcsém után a röffencsem is a meleg érzelmű dőrék oszlopos tagja lett! Átment a tiszti főiskolán! )))) Ő lett Töfi, a tizedes! ))) Délelőtt jelvényes nyakörvet kapott és bevezették a kapitánysági melegség világába! Most alszik a kis mucum! )))) Holnaptól munkába áll és ezért ritkábban fogok összefutni töfimmel, de rövidesen eljő a húsvét, majd vigasztalódom a nyulakkal! ))))) Alig várom, hogy küldjétek áruhitellel a sok nyuszmuszt! )))) Csak hozzatok jó sokat, én mindet letorkollom! )))) Egytől-egyig, azt garattálom! )))

Késenfutó Szárnyvadász 2018.02.25. 12:15

Várod már az áprilisi nyulakat, mi? )))) Pedig tudom, hogy igazából nem nyúlbogyót, hanem gyöngyöcskét szeretnél, te disznó! )))) Valamint még több eléd hányt borsót is, meg mindent! )))) Szomjúzol a tudásra, a meleg tanításokra! )))) Annyiszor buzultál Töfivel, hogy már a tiéd is összekunkorodott! )))) Én nem tudnék egy ilyen meleget használni másra, de ha egyszer nem tudnék bemenni a lakásba, mert elromlott a záracska, akkor majd téged hívlak ki lokkpikk gyanánt az ajtónyitásra! )))) A becsavarodott bigyó felügyelőddel biztos segítesz majd a bejutásba! ))))

Fordított kilenceske 2018.02.26. 15:34

Én már januárban megjósoltam, hogy Töfi rövidesen nemcsak önvédelmi, de honvédelmi kiképzésben is részesül! )))) Ő fogja a szépen épülő Zsungary országot megvédeni az aljas és kapzsi magyaroktól! )))) A hatos kerület úgy látszik fullosan zsidajos és meleg! )))) Olyan mint a Dob utca, csak egy egész kerületre szétosztva! )))) Főleg innen Magyarországról nézve nagyon mókásak a meleg felső tízezer elkerített tagjai! ))))

Késenfutó Szárnyvadász 2018.02.26. 15:47

A levágott disznók a jó fejek, mivel azok már nem röfögnek! )))) Elmegyek Érdre és kinyírom a kedvenc disznajad, ha nem leszel olyan menő buzi, mint régen! )))) Megfosztalak kedvenc buzis pajtásodtól, ha nem tudsz újra szuper köcsög lenni! )))) Eleinte sokkal nagyobb köcsög voltál! December óta folyamatosan hanyatlott a köcsögséged szintje! )))) A köcsögséget mérő eszközömet feléd fordítottam és a mutatója egyre jobban közelít a fél 6 felé az ideális 12 óra helyett! )))) Nem lesz ez így jó, ha lekonyul a műszer! )))) Már kezdesz átállni a Gyenes-féle tanító melegségre, amikor inkább a fiatalos veszett köcsögség a te stílusod! )))) Márpedig a veszett az jó! )))) Nőjé már fel a kihívásokhoz, mert ha nem leszel elég jó buzi, akkor augusztusban a bajnoki címedet el fogják tőled nyerni! ))))
Klover Komplex 2018.03.05 16:15:54
Miért éppen Phalanxka 2018.02.26. 16:13

Fúbaszki, nem láttad, hogy a Töfi már felesküdött a melegség talmudjára és tiszti kitüntetésben részesült? Ha levágnád Töfit, akkor az már rendőrgyilkosságnak minősülne! ))))

A Rolit sem szabad lebecsülni a melegségben! Fogalmad sincs, mekkora nehéz út áll a Roli mögött! Neki dupla annyit kellett küzdenie a győzelmeiért, mint másoknak, mert a desnyók miatt több évig téves beidegződései voltak! )))) Mivel eleinte kizárólag disznókkal buzult, ezért hosszú évekig csak a röfikre állt fel neki! )))) A fiatalkori élmények rendkívül meghatározóak! ))) Sokáig kellett győzködni és dögönyözni, mire rá tudták venni az emberekkel való buziságra! )))) Szerencsére akadtak olyan adakozó kedvűek, akik felajánlották magukat cumizásra és rákapatták Rolit, hogy a kunkori kukika mellett az embereké is elég szopható tud lenni! )))) De több évnyi szopós terápia és bajnoki sikerek eredményeként mostanra már gyógyultnak mondható! )))) Majd a következő hónapra készítek egy első prequel sztorit, amely majd lejegyzi Roli legelső bajnoksági élményeit! Amikor még disznónak kellett képzelnie a vetélytársait, hogy tudjon velük kezdeni valamit! )))) Nagyon mókás történeteket lehet arról elmesélni! ))))

Polárisz ajándéka 2018.02.28. 17:53

Kár, hogy nem fedeztük fel korábban ezeket a főbuzikat! ))))) Mennyi köcsögségről lemaradtunk, csak mert a faszom iskolabusszal foglalkoztunk! )))) Ja, és a Kenyérembernek még annyit mondanék, hogy buzulni tényleg sokkal jobb, mint a nyugdíjas pilótaklub nyanyáival ejtőernyőzni és dagasztani velük a kenyeret! )))) Én is örülök, hogy már nincs Danubius! )))) Mékörmen és békörmen! Oszt annyi! Jön majd a Pékörmen! )))) De elindult valami új Retró rádió, szóval megint kezdődik a régies fosterjesztés ezerrel! )))) Majd megláttyuk, hogy annak a műsorvezetőiből, munkástársaiból lehet-e jó köcsög! )))) Tesztelni kell őket, van aki beválik, van aki meg nem! Ezekkel a dőrebuzikkal ugyan megütöttük a főnyereményt, de ritka is az ekkora köcsögsereg! )))) Ilyet tíz évente csak egyszer találni és meg kell becsülni! )))) Egyelőre elvagyunk velük, de ha elveszítik az ízüket, akkor új társaságra kell lelnünk! )))) Velük is csak 13 epizódra van megbízásunk, és annak is már majdnem a felénél járunk! )))) A görény havi 150 lepedőcskét fizet a buzis hirdetésekért, de szeptemberben elfogy a görénypengő, utána sajnos őket dobni kell! )))) Válcsunk majd a következőkre! )))) Nyáron majd keresek új köcsögöket! )))) Én már új buzisok irányába kacsingok! ))))

Terjesztik szivárványos köcsögjeink és egyéb liblingjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Újhelyi Gábor aligazgató cigóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Vadai Ágnes vörösnyanya zsidóbanya, Tar Mihály tarfejmeleg, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek