Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colt1911

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az egyik széljobb szubkultúrához tartozó ismerősöm hívta fel arra a figyelmem, hogy Toroczkai azt hirdeti magáról: együtt harcolt az Erzsébet hídon Budaházyval - miközben ott se volt. Valóban, Toroczkai a magyarázkodó levelében, ahol hosszan kifejti, hogy…..
Colt1911 2010.09.02 21:17:18
Ez a cikk a csúsztatás, és a hazudozás mintapéldánya.

Először is: Toroczkai ott volt a hídon. Attól még, hogy te nem voltál ott és fényképen sem láttad, ő ott volt. Először mint a Pannon Rádió tudósítója, utána már ő is beszállt.

Másodszor: Igenis, indult ellene eljárás a TV-ostrom miatt. Rá akarták varrni, hogy ő a szervező.
szentkoronaradio.com/belfold/2010_01_18_nem-szuletett-itelet-a-mtv-ostrom-kapcsan-toroczkai-ellen

Aztán a közleményei miatt is perelték már:
szentkoronaradio.com/2010_06_29_toroczkai-laszlo-a-gyorskocsi-utcaban

A kép pedig a TV-ostrom idején készült, mikor vége volt már a harcnak és tájékoztatni kellett a tömeget a rendőrség kérésére. Ez is tisztázva lett.

A terroristás ügyben pedig adott ki közleményt,hogy a családját zaklatják nyomozók, és a nyomozati anyag vissza-visszatérő szereplője is.

Ahogy látható, nem ússza csak úgy meg a dolgokat... Persze mindegy is, csak a gyáva féreg beszari alakoknak felfoghatatlan, hogy valaki mer tenni valamit és ügyesen csinálja,mert ők még tilosban is remegve állnak meg.

Arról nem beszélve, hogy Budaházy is ügynök volt míg le nem tartóztatták, most pedig már csakToroczkai az ügynök. Ha letartóztatják - mint itt örülne neki pár féreg-, akkor sem kérnétek tőle bocsánatot, hogy nem volt ügynök, mint ahogy Budaházytól sem kért senki, amiért ügynöközte. Ha meg ki jön, akkor miért jött ki? Biztos megtört, beszervezték és megint csak lehet ügynöközni. Gratulálok ehhez a szánalmas cikkhez. Téged Lelkylola meg ha meglátlak...

(gondolom meddig fog itt maradni ez a komment, gyors, szorgos kezek törlik egyből)