Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunnyBoy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
SunnyBoy 2008.06.02 10:07:10
Két dolgot nem értek:

1) Akit teszemazt rablásért, gyilkosságért letartóztatnak, arra vonatkozik a megalázó bánásmód tilalma. Akinek nem stimmel egy szám a bérletén (nem azért, mert másét használja, hanem mert új igazolványa van!!!), arra nem?
Amit a cikkben írt ellenőr elkövetett (ukmukfukk elrak egy 80.000 forintos bérletet), azt a Btk. szerint szépen be lehet minősíteni (szerintem egyszerűen lopás, de ezt meghagyom a büntetőjoghoz értőknek).
Egyébként ha esetleg megtagadom az irataim átadását egy ujjal nem érhet hozzám, a személyes szabadságot bármilyen módon korlátozni rendőrnek van joga. Az ellenőrnek akkor sincs joga, ha heten vannak még vele.

2) Miért van az, hogy velem, aki 201 centi vagyok és több, mint 100 kiló, még soha nem lökdösődtek az ellenőrök? Ugyanakkor miért van az, hogy a barátnőmet le merik rángatni (a fentebb leírthoz hasonlóan) a metróról, jóllehet felmutatta az érvényes bérletét?

Tetszik vagy sem, a BKV egy SZOLGÁLTATÁS, méghozzá igen drága. Hasonlítsuk össze: rángattak-e már meg bárkit az eladók hordában üvoltözve a McDonald's ban, egy moziban, bankban, vagy akár egy bálásimport-üzletben? Valószínűleg nem. Miért nem? Mert ha megteszik, a jobbik esetben a kedves vevő lezavar egy hatalmas pofont, józanítólag. Rosszabbik esetben odacsődíti a rendőrséget, a fogyasztóvédelmet, a Helyi Hírharsonát, végül a főnököt, aki azonnal kirúgja a hepciás alkalmazottat.
A BKV az egyetlen cég, ahol ezt még meg is védik. Meg tudom érteni azokat, akik dühösek. Vagy legyenek határok és felelősségrevonások, vagy ha ököljog van a BKV-n, tessék szépen ezt bejelenteni. Majd a mozgólépcsőn mindenki talál valaki gyengébbet, akit megvéd fönt a hordától, szerintem működne.
"Kérjük készítsék elő boxereiket és baseball-ütőiket, a kijáratnál ellenőrzést végzünk!"