Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eloth (törölt)

0 bejegyzést írt és 460 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még gimnazista évek alatt jártam rendszeresen a Művészetek Völgyébe. Sátorral, persze. Akkoriban még nem volt annyi melegvizes szálláshely, mint most. A hideg víz meg igen rosszul esett. Ezért inkább két 1,5 literes flakonba töltöttem vizet, és a saját napelemes rendszerem…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, ami némiképp reflektál a pénteken megjelent női szemszögből írtra. Itt sem lesznek dicsérő szavak a netes társkereséssel kapcsolatban, de a dicshimnuszok helyett legalább politkiailag korrekten megismerhetjük mindkét nem (nem biztos, hogy minden…..
Ma az élettapasztalat címszót vesszük át, mert levélírónk összegyűjtötte az ő már evált, még nem elhasznált és reciklált lekoptatós dumáit. Annyira jók ezek, de komolyan. Örömteli péntek, mert rengeteg muníció gyűlik össze a hétvégére. Szavazzatok a Goldenblog…..
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..
Újabb fontos tanulsággal számolunk mindazon kezdő csókkirályok számára, akik még inkább esznek, mint csókolnak. Kéretik a jegyzetfüzetbe felírni, h hagyma és csípős nélkül, különben magányos estéken hízhatunk kedvünkre. Ez maximum nagyon vicces lesz,nem is szánom…..
Az egyetemen az egyetlen dolog, amit megértettem a nyelvészetből, az Austin beszédaktus-elmélete volt, amit most boldogan elevenítettem fel a levél kapcsán. Mert ez egy tipikus példája annak, hogyan értsünk félre valakit szándékosa. Igen, néha erre van szükség. Történet…..
A válasz a levélből kiderül.Miért jó ha telefonon szakítanak:Már előző nap tudtam, hogy valami nem stimmel a pasival, sejtettem, hogy szakítani fog. (már én is gondolkoztam rajta, csak még akkor nem találtam ki hogyan) Másnap hívtam ezerszer, hogy találkozzunk és beszéljünk…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
Hogy miért jött létre ez a blog? Mert nem szeretnénk, ha egy szakítást az élet és halál tengelyén értelmeznénk, ha belebetegednénk egy-egy félresikerült kapcsolatba, bármennyire is fáj. Egy férfi sem ér annyit, hogy taccsra tegyétek magatokat érte. Pontosabban csak én érek…..
Ez egy nagyon szép történet, ami a rengeteg fájdalom ellenére pozitívan zárul. A művészvilág odavissza keringő párjai boldogan élnek és dolgoznak Európa különböző országaiban, letelepednek Erdélyben, de jön valami, nevezzük szerelemnek, amit ugye senki nem tud befoláysolni. A…..
Csodás posztok napja van: a délelőtti közösséget megmozgató posztra délután érkezik ez. A kéz az fontos, az arcot megsimító kéz, az egymásba fonódó tenyerek, a bizserélő ujjbegyek - hány testen szánkáztak már végig? Nem mindegy, ha éppen akkor a miénken? 1. Készül a…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
Rövid, részletekre ki nem térő levelet kaptunk egy szép autóval rendelkező apukától, akit egy suvos anyuka jól lepattintott. A suvos anyukák különben is veszélyesek.  1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a…..
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..