Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snookerblogger147

51 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási küzdelmet láthattunk két napon át a snooker világbajnokság döntőjében. Két hatalmas figura, két "nagy öreg", két elképesztő tudású vérpofi mérte itt össze az erejét.  A győzelmet Mark Williams abszolút megérdemelte, de John Higgins kitartó, higgadt játéka is fantasztikus volt.  Csak a…..
snookerblogger147 2018.05.08 12:23:04
@KIara: Köszönöm! Hát igen, mondjuk nem mélyültem el a dologban, de néhányan esküsznek rá. Ki tudja. Ki kéne próbálni :)
snookerblogger147 2018.05.08 21:59:30
@Slepy: Igen! Köszi :D
Úriember nem csibész.  Mark Williams azt ígérte, ha világbajnok lesz, meztelenül megy a meccs utáni sajtótájékoztatóra. Még a kupa átvétele előtt szaván fogta az Eurosport riportere, akinek kérdésére azt válaszolta, hogy ha nem kap büntetést, muszáj lesz betartania, amit ígért. Így is történt:..
Mark J Williams és Barry Hawkins mérkőzése sokban hasonlított a Higgins-Trump  küzdelemhez, amit az idei vb egyik legnagyobbjának neveztünk. Szinte végig Hawkins vezetett hol egy, hol két frame előnye volt, az utolsó szakaszban vette át a vezetést Williams, hajszálon múlt, hogy döntő frame…..
A világbajnokság negyeddőtőjének meccsei izgalmasabban alakultak, mint vártuk. Barry Hawkins kiütötte a küzdelemből Ding Junhuit, John Higgins elképesztő győzelmet aratott a frame-ről frame-re jobban játszó Judd Trump fölött. A cikk alján szavazzatok, kiket vártok a…..
A nap legnagyobb vesztese - ahogy számítani lehetett rá - Jack Lisowski, Judd Trump pedig megmutatta, mi az, amitől ő áll a világranglista dobogóján egy ideje, Anthony McGill pedig az egész eddigi vb legszimpatikusabb játékát nyújtotta. A második kör utolsó mérkőzései:   John Higgins - Jack…..
Sorra esnek ki a nagy nevek az idei világbajnokságon, búcsúznunk kellett Ronnie O'Sullivantől is, de persze akadnak meccsek, ahol bejön a papírforma.  A második kör eddig lezajlott meccsei:   Mark Allen - Joe Perry (13 - 8) 8-8-as állással néztek a harmadik, utolsó szakasz elé, ezután egy…..
Akkor is Chris Wakelin a nap legnagyobb hőse, ha történetesen nem jutott a második körbe. Kikapott ugyan Judd Trumptól, de nagyon nem mindegy, hogy hogyan.  A mindössze 26 éves Chris Wakelin 2012-ben még egy szupermarket-lánc kiszállítójaként dolgozott, és abban az évben úgy érezte, soha nem…..
A világbajnokságon ma is zajlottak még az első körös mérkőzések. Mivel 10 nyert frame-ig megy a játék, jó hosszan elnyúlik a verseny, ez nagyon élvezzük. Hova is az a nagy kapkodás?  John Higgins - Thepchaiya Un-Nooh (10-7) Higgins rendkívül gyors mérkőzésen győzte le thaiföldi ellenfelét, annak…..
De nem ez volt az egyetlen meglepetés. Április 21. és május 7. között zajlik a legnagyobb snooker-verseny, az Egyesült Királyság-beli Sheffieldben. A helyszín idén is a Crucible Színház. A torna összdíjazása 1.968.000 font, ebből a világbajnoké 425.000 £, és a másik döntősnek sem kell ott…..
Az elődöntő után már nem okozott különösebb meglepetést, mindenesetre Mark Selby nagy dolgot vitt véghez, amikor két egymást követő évben meg tudta nyerni a China Opent.   Döntő:   Mark Selby - Barry Hawkins (11-3) Selby magabiztosan hozta ezt a döntőt, a teljes meccs itt…..
A China Open tavalyi bajnoka is a világelső Mark Selby volt (Mark J Williamsszel döntőzött), és idén is ott lesz a döntőben, ellenfele Barry Hawkins. Elődöntők:   Mark Selby - Kyren Wilson (10-8) 6-3-mal mentek szünetre, ekkor még vagy már azt lehetett mondani, hogy Selby simán győz, aztán Kyren…..
A China Open negyeddöntői után úgy állunk, hogy Mark Selby - Kyren Wilson és Neil Robertson - Barry Hawkins mérkőzései lesznek az elődöntőben. Szerintetek kik játsszák a döntőt idén? Szavazzatok a cikk alján! A nap meccsei: Mark Selby - Mark J. Williams (6-2) Ugye, mennyi Mark van a snooker…..
  A China Open negyedik köre zajlott Pekingben április 5-én. Nagy meglepetések nem történt, de jó negyeddöntők elé nézünk ilyen felhozatallal. Mark Selby mellett Mark Williams, Kyren Wilson, Neil Robertson, Stuart Bingham és Barry Hawkins is ott lesz az aktuális világranglista első tizenhat…..
Április 2-án Pekingben kezdetét vette a snooker egyik legnagyobb raglista versenye, a China Open. Mindenki kedvence, Ronine O'Sullivan is játszott ma a 64-be jutásért, az első napi eredmények és a meccs itt! Az 1.000.000 angol font összdíjazású verseny győztese 225.000 £-tal lesz gazdagabb, a…..
snookerblogger147 2018.04.04 22:53:58
@Chaoyang: Grat a házibajnoksághoz! :)
Stuart Bingham lökte a második maximum breaket a China Open harmadik napján (videók lejjebb), a Ricky Walden elleni meccsén, a 7. frame-ben. Ez volt a negyedik maximuma a pályafutása során. Szerintetek lesz még 147-es ezen a tornán? Szavazzatok a cikk alján! A második kör mérkőzései zajlottak…..
A nap (sőt az évad) leghihetetlenebb meccséről már rövidhírben beszámoltunk, Ronnie O'Sullivan megcsinálta a 147-et, viszont kikapott Elliot Slessortól (6-2). További nem várt kiesés volt Liang Wenbóé, ő Duane Jonestól kapott ki, Shaun Murpy-é, akit nullára vert Chris Wakelin. Az összes többi…..
Keresgéljük a szavakat, mi is a jó megfogalmazás: Ilyet is ritkán látni? Ilyet is csak Ronnie csinálhat? Nézzétek meg: A meccs eredménye: Elliot Slessor - Ronnie O'Sullivan (6-2) UPDATE: Teljes meccs és napi összefoglaló itt. Ez volt egyébként Ronnie 14. maximum breakje.    ..
A döntőben Zhou Yuelong ellen győzött John Higgins 3-2-re. Nézzétek újra az elődöntőket és a döntőt itt. 2018. március 28-29-én zajlott a Champions League meghívásos verseny Coventry-ben (Anglia), a Ricoh Arenában. A verseny összdíjazása 168.900 £, ebből a győztesé 10.000 £. Higgins az…..
Shaun Murphy legyőzte az elődöntőben a hazai pályán játszó Mark J. Williamst. Nem tudni, milyen mértékben, de a vereségben szerepet játszhatott, hogy Williams bal kisujja sérült, többször láthattuk a meccs során, hogy fájlalja. Shaun Murphy - Mark J Williams (6-3) A mérkőzést egyértelműen Murphy…..
snookerblogger147 2018.03.25 23:09:31
@Slepy: Igen, ez a jó ebben a sportban, soha semmi sem biztos. De most már tudjuk, hogy nyertünk volna, ha merünk :D
snookerblogger147 2018.03.26 13:36:09
@Slepy: Néha Ronnie olyan, mintha unná az egészet. Olyankor nem lehet megjósolni, hogy beindul-e vagy sem. Azokat a meccseket, amiken, igen, meg is nyeri aztán. Amikor elengedi az egészet, haragszom rá.
snookerblogger147 2018.03.27 14:58:27
@Slepy: Az állatkertesen nagyon röhögtünk :D Amúgy tényleg már annyi meccs, győzelem, rekord van mögötte, hogy néha meg lehet érteni. De persze mindig akkor a legjobb nézni, amikor jókedvű és rendesen odateszi magát. Valószínűleg még mindig mindenki neki drukkol, aki szereti a snookert.
Ronnie O' Sullivan 10-4-re verte a döntőben Shaun Murphyt, ezzel idén az ötödik pontszerző trófeáját söpri be. És ne feledjük, még előttünk van a szezon két nagy tornája, a China Open (április 2-8.) és a világbajnokság (április 21. - május 7.) Nézzétek újra a döntőt itt! Ladbrokes Players…..
Judd Trump, a Ladbrokes Players Championship címvédője kiesett. Tavaly a negyeddöntőben ő búcsúztatta Ronnie O'Sullivant. Itt a teljes meccs! Mi volt ma (pénteken):   Délután: Shaun Murphy egy szép és hosszú meccsen legyőzte Anthony McGill-t - ezt a meccset itt lehet újranézni -, így ő lesz…..
snookerblogger147 2018.03.24 00:59:29
@Slepy: Jó vasárnapunk lenne!
Amiért a snookert szeretjük. Shaun Murphy és Anthony McGill mérkőzése a mai napon feliratkozott a kedvenceink közé, ami a küzdőszellemet, fair play-t és a kitartást illeti. Akármelyiküknek odaadtuk volna a győzelmet, amit végül is Murphy szerzett meg, így ő lesz az ellenfele Mark J. Williamsnek az…..
A mai eredmények után kijelenthetjük, hogy Players Championship elődöntője álommeccseket hoz majd. Két mérkőzés zajlott le ma a negyeddöntőből, így alakul az elődöntő eddig:  Ronnie O'Sullivannel (aki tegnap Ding Junhui fölött győzedelmeskedett) Judd Trump játszik majd, mivel ma kiejtette Neil…..
Nem is jutottunk a pattogatott kukorica végére, olyan gyorsan lesöpörte Ronnie O'Sullivan az esti meccsen Ding Junhuit, pedig az első két frame után még Ding vezetett. Ezzel Ronnie elődöntős, valamint övé a torna eddigi legnagyobb pontszáma, 134. De ezt megelőzően a délutáni két meccs is igazi…..
snookerblogger147 2018.03.22 16:52:56
@gabroca: Hát igen. A zsenialitás :) Kíváncsiak vagyunk, hogy alakul az elődöntő Trump ellen.
Nagy nevek és nagy meccsek napja volt a mai a Ladbrokes Players Championshipen, Llandudnoban. Ryan Day csúcsformában, kiejtette a világranglista első Mark Selbyt. Mark J. Williams győzelmet aratott Yan Bingtao fölött, Neil Robertson Luca Brecelt, Ronnie O' Sullivan Graeme Dottot…..