Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukácsi Kriszti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is juthat eszünkbe Budafokról? Naná, hogy a borok. Ha pedig a borokról beszélünk, akkor jó tudni, hogy található itt egy kis csoda, a Borváros. A Borváros a budafoki pincerendszer része, ősi hordókkal, az ország borvidékeire jellemző házakkal, és mini panoptikummal, mely a borhoz köthető…..
A Balatoni útról jobbra kanyarodva a Szegfű utcán – elindulva felfelé - egy étterembe botlunk. Poirot söröző – hirdeti a cégér. Belépve kiderül, hogy a névadás kiváló – legalábbis ha a sörkínálatot nézzük. Az ajtót becsukva azonnal a jobbra lévő pulton akad meg a vendég szeme, hiszen itt ötféle…..
A 40-50-es korosztály igen meghatározó meséje volt a csehszlovák Kisvakond – azaz Krtek. Hatalmas nagy zsebes nadrágjával, járt sok helyen, de személyes kedvencem volt a Kisvakond a városban című rész. Talán ezért, de inkább a hely varázsa és minősége miatt lett egyik kedvencem a Krtek sörbár. A…..
Szia kedves látogató! Üdvözöllek a Gasztrotours blogon. Ha szeretnél a gasztronómia világában virtuális utazásokon részt venni, akkor jó helyen vagy. Ha szeretnél segítséget kapni ahhoz, hogy hol tudsz finomakat enni, inni, hol milyen áron és milyen körülmények között, akkor szntén jó helyen…..