Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volt egyszer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
Volt egyszer 2010.04.10 23:16:44
@rockjano: Volt közös határ! II. VH alatt is. Magyarország megtagadta azt, hogy részt vegyen a lengyelek elleni német agresszióban és azt is, hogy a németek Magyarországon keresztül támadják meg a lengyeleket. Sőt, a határt nyitva hagyva fogadtuk be a lengyel menekülteket.

A lengyelek ezért mind a mai napig hálásak, nem véletlenül állítottak szobrot az akkori miniszterelnök, gróf Teleki Pál emlékére Balataonbogláron, és neveztek el róla utcát Varsóban (Pála Telekiego).
Szerbiában is a forrnak az indulatok. Cigánykérdés, meg satöbbi. Újvidék utcáin nem először jelentek meg a "Szerbiát a szerbekenek! Romák kifelé!" tematika köré csoportosítható plakátok. Az akciót a nem bejegyzett Nacionalni Stroj elnevezésű neonáci mozgalom tagjai…..
Hiába zúdított tojás- és petárdazáport az elmeháborodottak népes csoportja tegnap a felvonulókra,hiába kellett végül a melegeknek és szimpatizánsaiknak kettős kordon és rendőrsorfal mögé húzódni az áradó, irracionális gyűlölet elől,hiába ír faszságokat Tomcat a…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
Volt egyszer 2007.01.24 16:39:19
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..