Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghhjjmvfg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "A nyugati civilizáció embere ma semmi egyebet nem tesz naponta, mint az isteni és természeti törvények áthágásával foglalkozik." - közli Bayer Zsolt február 18-i műsorában, majd így folytatja: "Az isteni törvényeket azért hágjuk át, mert már régen úgy döntöttünk, hogy nincs is isten, és saját…..
Ghhjjmvfg 2018.03.02 13:25:50
@G. Nagy László:
"Nem azért hülyék, mert hívők, hanem azért hajlamosak hinni a különböző vallási meséknek, mert alacsony intelligenciával és iskolázottsággal bírnak."
Tehát azért hivők me hülyék.a hittudósok soha nem alacsony inteligenciával és iskolázottsággal rendelkező egyének.azt mondani ,hogy a föld népességének 84% alacsony inteligenciával és iskolázottsággal rendelkezik óóóriási tévedés.minimum.
A "tudománytalan fólklor"meg "fantáziavilág boncolgatása" szakon szerzett diplomákat minden állami intézmeny és világi egyetem elismeri.ők is buták meg iskolázatlanok.
"Az emberek már akkor is törvényeket gyártottak maguknak, amikor még hittek az emberarcú isten létezésében,"
Ismétlem .az emberek sokkal jobban érzik magukat törvények nélkűl,mind a mai napig megszegik,áthágják.ha az embereken múlna felszámolnának minden törvényt.
"Az evolúció töretlenül tart ma is. A feszültséget éppen az okozza, hogy bizonyos népek megrekedtek a középkori tudati szinten, miközben a fejlett világ már ötszáz évvel előrébb jár."
Cak a nyugati civilizáció olyan beképzelt ,hogy azt mondja magáról ,hogy ő a fejlett világ.ázsia mosolyog az ilyen kijelentéseken.
Biológiailag semmi kűlömbség egy "középkori tudati szinten "megrekedt népből származó egyén meg egy "fejlett világból" származó között.Sőt a "fejlett világban" vígan keverednek.az evolució megengedi.
Ghhjjmvfg 2018.03.02 16:58:08
@G. Nagy László: "Amíg nincs tudományos háttér, addig él a hitvilág meséje."
Itt egy példa a tudomànyos háttér hiányáról meg iskolázatlanságról meg alacsony inteligenciáról:
Einstein:A Life:Minél mélyebben hatol az ember a természet titkaiba, annál nagyobb tiszteletet érez Isten iránt."
U.o."Annak ellenére, hogy ilyen harmónia van a kozmoszban, melyet véges értelmemmel én is fel tudok ismerni, még mindig vannak emberek, akik azt mondják, hogy nincs Isten. Ami viszont igazán dühössé tesz, az az, hogy nézeteik alátámasztására engem idéznek.”
"Nem lehetséges végső összeütközés a vallás és a tudomány között; az egyik ugyanis kiegészíti a másikat. Úgy gondolom, minden komoly és reflektív ember felismeri, hogy természete vallásos elemét el kell ismernie és kultiválnia kell ahhoz, hogy emberi lelke minden ereje tökéletes egyensúlyban és harmóniában működhessen együtt. És valóban, nem véletlen, hogy minden kor legnagyobb gondolkodói mélyen vallásos lelkek voltak.” (Max Planck: Where Is Science Going?)