Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZETO

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Józan Akarok Lenni BUÉÉÉK 2016.12.31 13:24:50
Boldog új évet mindenkinek! :)  Ki-ki belátása szerint, alkohollal, vagy a nélkül, de érezze jól magát az este.   Én úgy döntöttem itthon maradok a "balesetek" elkerülése végett, vettem egy két lityós kólát, és nézem a kabarét :)  Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben a boltba menet,…..
SZETO 2016.12.31 16:17:06
Ma reggel egy komment-értesítő e-mailre keltem, amit első dühömben azonnal ki is moderáltam.  Aztán úgy döntöttem, hogy írok erről a dologról, mert a blog témájának kényessége miatt - nem csak miattam, hanem miattatok sem- lesz itt soha demokrácia kommentelés terén, és már jó néhány ilyen és ehhez…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni. Kendőzetlenül, őszintén fogom leírni ennek a folyamatát. Azt is le fogom írni, ha sikerül, és azt is, ha nem. Igyekszem tisztább,…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Léptem egy lépcsőfokot, és nem jó értelemben. Elég rég nem írtam a blogra, ennek két oka van. Az egyik, hogy elég durván elhavaztak munkával, fogalmazzunk úgy, hogy kaptam egy elég nagy projektet. Ennek nagyon örültem, gondoltam, ha sokat dolgozom, nem lesz se időm, se enegiám inni. Aha, nem. Ez…..
SZETO 2016.10.29 20:09:44