Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillepityu

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küzdök a Viasattal, mert a józan ész teljes zárójelbe tételével pakolják fel az epizódokat a honlapjukra. A harmadik rész fent volt, megnéztem, majd mire az íráshoz jutottam, levették, és most fent van a második és a negyedik. Nem vagyok vele ki a vízből. Nézzétek el nekem, de…..
Poldi bácsi nagy sebbel - lobbal bemasírozik Ernst szobájába, ekkor veszi észre az ágy mellett álló higanyport. A bácsi szeretné, ha unokaöccse összekapná magát az esti operára, meg az is jó lenne, ha feleségül venné Gertrúd hercegnőt, akivel ugye korábban múzeumlátogattak.…..
Csillepityu 2019.01.30 17:44:33
@orsika29b:
Szia legjobbika a posztok írásának! Megjelent a Sorozatbarátokban a Viktória harmadik évad első három része ,igaz ebből eddig csak az első rész feliratozott.Bízom benne,hogy írsz posztot hozzá.Alig várom,hogy megtedd!!!
Csillepityu 2019.01.30 19:02:26
@orsika29b:
Igen,nagyon szívesen küldenék Neked meghívót a "Sorozatbarát" köréhez,de ehhez tudnom kellene az e-mail címedet,amit nekem el kell küldenem a weboldalnak,hogy aztán ők tudjanak e-mailban értesítést küldeni Neked ,hogy elfogadták a Rád vonatkozó ajánlásomat.Ha ez megtörtént,a weboldal fő lapján regisztrálnod kell magadat.A weboldal kezelése nem túl bonyolult,ha én mint saját tanulású PC amatőr is elboldogulok vele.Javasolnám,hogy SMS-ben írd meg nekem a neved és az e-mail címed,amit használni szándékozol a weboldallal történő levelezésedhez is egyben. Az én telószámom: 06305277057. Várom jelentkezésedet
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
Csillepityu 2019.01.27 18:51:51
@Nyuszomuszo83: Szia ! Minden bizonnyal Gyönyörű Szép Kicsi Hölgy! Ritkán szólok hozzá a Hogyvoltozók mondandójához,most is csak azért,mert az egyik kedvenc zenekarom került előtérbe.Ez pedig a korabeli Neoton Família.Egy kis korrigálást szeretnék mondani,amit @nicu71-nek írtál 2019.01.26.23.33.54. időpontban.Mivel senki sem javított Téged,én ezt most megtenném,tovább erősítve ezzel azt, amit nicunak kívántál kihangsúlyozni!Tehát a Távol- kelet stimmel,de nem Kína ,hanem a Szöuli olimpiai bizottság meghívására az 1986. évi megnyitón előadott zeneszámuk,ami(Holnap hajnalig ébren őrizzük álmunk)frenetikusan sikeres volt.Ezt azért írtam ilyen késéssel,mert csati undorom miatt(vizet prédikálok,de bort iszok) a "Sorozatbaráton"nézem reklámmentesen egyes "mocskolmányaikat",utána a Hogyvoltokat, így 20-22 óra késleltetéssel egészítettelek ki,nagybecsű utólagos engedelmeddel.
Igen, Baukó Éva ma este cougernek öltözve vonza be az elkerülhetetlen jövőjét. Mostmár tudjuk: PUA vagy Ánusz. A döntésünk megkönnyítésére VV Soma a vendég, akinek örülök, mert Ő tényleg szórakoztató. Amikor Soma próbálja bajtársiból bevédeni Ánuszt, Éva csípőböl leköcsögözi, lássuk be nem ok…..
Csillepityu 2018.12.14 19:14:03
@Csakazértis én vagyok a királynő: Írtam ma Kiskegyednek egy szösszenetet a "Gif'-be mondom el" HSZ. 17.41.59.időpontira.Kérem olvasson el!
Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám…..
Csillepityu 2018.12.14 17:41:59
@Csakazértis én vagyok a királynő: Kézcsók ,biztosan gyönyörű kicsi Hölgy.Csak érdeklődöm,milyen méret a "kicsi"?Az ami ISO mértékrendszerben hány milliméter,és ezt hosszában,vagy átmérőben,vagy mindkettőben gondolják a szakavatott Hölgyek,vagy a saját hüvely méret betöltöttségének megelégedettségével .Várnám szíves válaszát.
Csillepityu 2018.12.14 18:30:50
@ibsen: Pontosítanék .Hunyor azt mondta,ígérte,hogy 11.-én Adri szülinapján, ha él a lehetőséggel,lesz kex vele .Adri memóriája kiválóan műkszik. Bevasalta az ígéretet.
Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet…..
Csillepityu 2018.12.09 18:06:01
@szociál: Sok mindenben nem értek veled egyet,de ezzel HSZ véleményeddel igen..krisztiánusz(nem véletlenül kisbetűvel)azt sem érdemli meg ,hogy a magyar helyesírás szabályai szerint a személynevek nagybetűkkel kell ,hogy kezdődjenek ,mert ő a "Darwini kategória" szerintem olyan végbélfonal ,ami egyenesebb,mint az Albertirsai 400 kV -os Trafóállomáshoz vezető távvezeték Alföldi ,sok kilométeres szakasza.Itt főleg az agytekervényeire gondoltam.Ennek a fonálféregnek teljesen mindegy ,mely országban nézné a berácsozott csillagos eget,soha nem jönne rá.hogy mi,hány és mennyi!Mondhatnám azt is ,hogyha olyan messzire lakna,mint amekkora ordenáré hülye,soha nem érne haza.
Én is elnézést kérek azoktól,akik bármilyen szimpátiát éreznek eme kászting mellényúlás iránt.
Csillepityu 2018.12.09 19:11:33
@szociál: Félek tőle,hogy nem fognak elgondolkodni.Ez a maszturbáncs, lelki szegény ,EMBERHEZ nem méltó (fekália gyártó),-szennycsati-szerkesztő gárdája nem fog önmérsékletet gyakorolni.Ha azt tenné ,beismeréssel felérő vallomás lenne,hogy "Elkúrtuk,de nagyon"! (Most nem politizálok,csak idéztem valakit,akinek volt bátorsága ezt kijelenteni).Mint ismert,fejtől bűzlik a hal.A fej, aki,vagy akik bólintottak az általad megnevezett vonal pályára állítására,nem fognak önként elvonulni,csak akkor,ha majd lesz olyan több tízmilliókat reklámoztató cég ,aki (k) azt mondják,hogy reklámszerződés bontás,ha ilyen szennyáradathoz köti a csati az Ő reklámjait.Volt már rá példa.Úgy tűnik a rötölö nem tanult belőle.
Csillepityu 2018.12.09 21:52:23
@szociál:
Teljes mértékben igaz a meglátásod!!!Nincs (megint kisbetűvel)nő a villában,mert a"pályavonal"alapján a casting azokat választotta ki,aki képes mindent elviselni,még akár azt is hogy ne is nézze egy fonalféreg HOMO SAPIENS-nek,csak egy ősi mesterség mai utódjának.De a kanok válogatása sem marad el ettől a szinkron "pályavonaltól".Egy (lovag)férfi szerintem ilyenkor,mikor azt észleli,hogy hogy 1-es személyi számmal ? rendelkező játékostársa túl lő minden határon,vagy minden erejét beleadva akkorát üt,hogy azt a mentők vigyék el holtig tartó agyrázkódással,vagy kéri a (szenny)csatornát ,hogy azonnal mentsék fel a játékból.Beígérve,hogy az összes nővédő(akár nemzetközit is)egyesületét is igénybe véve százmilliós pert akasszon a retek nyakára.A bennlévő nyámnyilák ilyenekre alkalmatlanok ,erről a "pályavonal"kijelölői jó előre gondoskodtak.
14 perc. Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy…..
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Csillepityu 2018.11.21 12:36:22
@hereverő heverő: Írtam Neked 2018:11:20:38-kor a 9x15 2018.11.20.10:36::57 HSZ-edre egy szösszenetet,de sajnos nem vettél észre,pedig nem bánnád meg,ha elolvasnál.A dicséretem sugárzik belőle.
Üdv: Én.
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
Csillepityu 2018.11.20 18:20:38
@hereverő heverő: Üdvözöllek gondolat-társam. Uszkve két éve HV olvasó vagyok,és csak akkor vetemedek HSZ írásra,ha a sorozat valamiért elnyerte tetszésem,vagy a kommentelő véleménye egyezik az enyémmel.Bocsánat a tegező mondatszerkesztésemért,de ez itt általános,úgy találom.Ezen figyelő időszak alatt,sok olyan HSZ.-t olvastam Tőled, ami felbátorított arra,amit a megszólításodban igyekeztem kifejezni.Magam is az "együttlétben" a legnagyobb kegyeit nekem ajándékozónak elsőbbsége a fontos.Szerintem az, amit mai felfogásúnak adnak elő kekszualitás címén a VV-ben ,az csak is a (szenny)csatorna ferde hajlamú felelős vezetőinek köszönhető.Ha castingon közölnék az azon résztvevőknek,hogy NUKU keksz,mert az azonnali kizárással jár,valószínű,hogy csak olyanok mennének át a rostán,akik a szürke állományukat tényleg arra használnák ,amire azt a Tetemtő rendelte,és ami a játékhoz kell. Itt tulajdonképpen azt látom,hogy nézettségért a beteges ,embertelen,észlényhez méltatlan ,ösztönöktől vezérelt lényekre alapoznak.Mi HSZ írók,akik ostorozzuk,kritizáljuk (persze nem mindenki) a látottakat,sajnos akarva-akaratlanul mi is tömjük a (szenny)csatorna zsebét.A reklámoztatónak nem kell mást megmutatni,hogy ha hozzá szólt,akkor megnézte a leadott részt,evvel együtt a közben sugárzott reklámokat is.Tehát lehet a kasszához fáradni!
Bízom benne,hogy elfogadsz véleménytársnak.
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Kedves Emberek, íme itt a második évad. Azt gondoltam, hogy a záróepizód volt csak összecsapott és minden koncepciót nélkülöző, de tévednem kellett, a második évadra – most úgy tűnik- ez maga a koncepció. Sajnálom, mert az elején szeretnivaló sorozatnak látszott, de most…..
Csillepityu 2018.10.20 22:31:03
@Gillotte:
Maximálisan egyetértek Veled!Már a második rész is vetítésre került,ami Hogyvoltozás szempontjából nagyon ígéretesnek tűnik.Rajta Sancho !!Hadd pironkodjon a többi posztoló.
Csillepityu 2018.10.20 22:53:05
@Gillotte:
Bocsánatot kérek Tőled! A "többi posztoló"titulussal olyanokra gondoltam,akik már arra sem veszik a fáradságot,hogy nevükön nevezzék a szereplőket,pontosabban összekeverik őket.Ha érdekel,megírom melyik sorozat,hányadik részéhez írt poszt verte ki a biztosítékot egy csomó HSZ írónál,mindamellett ,hogy a "felelős posztoló" lapít mint a ........... a gazban.
Családi idillel nyitunk, Albi orgonál, Viktória a kis Vickyt forgatja a zenére, mindenki boldog. Ekkor érkezik Poldi bácsi, mindenféle előre bejelentkezés nélkül toppan be, amitől a királyi házaspár arcáról nyomban lefagy a mosoly. Poldi bácsi ajándékot hozott Albert elmulasztott…..
„Tudom, hogy tombolnak a hormonok!” – mondja Vasvári, és nem tudom eldönteni, hogy ezek a tornatermi dumák jók, mert pont így beszél egy suttyó tornatanár, vagy bénák, mert csak egy suttyó tornatanár beszél így. Mindenesetre Nagy Ervin tök jól megmenti a kicsit esetlen jelenetet, amelyben a fiúk…..
Csillepityu 2018.05.12 18:37:57
Tisztelt blogíró !Szinte teljesen egyetértek azzal,amit leírt.Magam is úgy vagyok ,mint első bejelentkezéskor írtam,ebből nem akart Oscar díj jelölésre szánt alkotás lenni.A középiskolás kor feldolgozása egyfajta tabu téma,óvatosan kell kezelni.Én több mint ötven éve képesítőztem(erősáramú szaktechnikumban végeztem,ami azt jelentette,szemben a gimiben végzettekkel,hogy azonnali kis,vagy középvezetői szakmai állás betöltésére is jogosulttá váltam).Az ötven éves találkozásunkra-egy kiváló osztálytársam kérésére ,(Ő írta meg a kerettörténéseket) -egy emlékkönyvet írtunk,azok,akik vállalták, hogy ötven(4) évvel ezelőtti olyan történéseket leírjanak,amit mindaddig homály fedett. Emlékkönyvünk ,bizton állíthatom,egyedüli. A közös évfolyam találkozón a gépész,és műszertechnikus évfolyamtársaink közelharcot vívtak a plusz példányokért.Nos ezért gondoltam azt,hogy a sokfajta középiskolai végzettség ,más-más alkotásra készteti a szerzőket.Nemzetiségekről nem is beszélve.Egy német történés ritkán párosítható magyarral.A csatinak,ezen belül az alkotó gárdának,meg kell küzdeni a másféleségekkel,ami garantáltan nem lesz hibamentes.Bátorság kell elviselni a bírálatokat.Mint írtam korábban nekem nem szívem csücske a csati,-legalább is a "fejrésze",de dicséretesnek tartom az ilyen jellegű kezdeményezését.A színészi teljesítményekhez szeretném hozzáfűzni,hogy az M 2-n lejátszott eredeti alkotás --sok Hogyvoltos hozzászólását alapul véve --megítélésében(mely szerint az jobb,mint a magyar változat)valószínűleg közrejátszhat az is,hogy a magyar szinkron korrigálta a német balfácánságokat,tehetségtelenségeket . Ezért én úgy gondolom,és ebben azt hiszem egyetértünk,akár jobb is lehet a színészi teljesítményük,mint az anyacsati színész castingoltjai.
Nagy tisztelettel :Én.
Eddig lehetett húzni, kész, vége van. De még búcsúzóul lássuk, az utolsó rész hogyvolt. (Bár, azt előre kell bocsássam, hogy ezt az epizódot a készítőknek sikerült jobban összecsapni, mint nekem az előző rész hogyvoltját.) Maratoni hosszúságú poszt következik:..