Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dióda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy közönségkedvenc sorozatot elkaszálnak, a színészekre általában lecsapnak a konkurens tévéadók, és viszik őket, mint a cukrot, azt remélve, hogy majd az új szerepben is pont úgy érdeklik a nézőket, mint az előzőben. Ez a taktika annyira azért nem szokott bejönni, a…..
Kedden teljesen megvariálta digitális kábelszolgáltatásának csatornakiosztását a UPC - írja az mmonline.hu. A társaság közleménye szerint erre azért volt szükség, hogy a tematikák szerint jobban elkülönüljenek az egyes csatornatípusok. A sorrend a következő: közszolgálati,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
dióda 2011.05.17 14:31:01
@Hana30:

Az erkély is tele van csikkekkel, de volt olyan rész, ahol PM nemes egyszerűséggel a padlón nyomta el bagót, majd kipöckölte az „őserdőbe”. Vártam is, hogy sixx szán ennek 1-2 mondatot.
Finoman fogalmazva bunkóci viselkedés.