Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPV6

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
MPV6 2020.09.05 10:36:19
@Opportunista mikroba: Köszönöm!

Más téma: Mi ez a vatera felületén:
"© 2017 - 2020 Extreme Digital-eMAG Kft."

Ezeknek a borzalmaknak a tulajdonában van?
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
MPV6 2018.04.09 19:22:00
Megvolt a vereség receptje és meglesz még hosszú ideig.

1. Azt hitte az ellenzék, hogy az online jelenlét = a támogatottsággal. Téves. Inkább csak azt láthatta a bizonytalan szavazó, ahogy az ellenézkiek a magas lóról osztják azt észt (te hülye vagy ha nem úgy szavazol), ami már korábban sem jött be. A szavazó leostobázása egyenes út volt ahhoz, hogy a bizonytalan a Fideszre szavazzon.
2. Azt hitte az ellenzék, hogy mindenki elfogadja majd a taktikai szavazást. MSZP helyett DK, Együtt helyett Jobbik, LMP helyett MSZP. Brutálisan nagy hiba volt, aki rühelli Gyurcsányt az sosem fog rá szavazni és aki megrögzött balos, annak a Jobbik jelöltje vállalhatatlan.
Ezek a pártok elárulták a szavazóikat azért, hogy biztosan bejussanak a Parlamentbe. Nem díjazták a választók.
3. Azt hitte a Jobbik, hogy mindenki elfelejtette már, hogyan is kezdte ez a szélsőgéges párt. Aki viszont olvasott Kurucot is, az nem felejtette el. Nem felejtette el a zsidózást, cigányozást, hogy a komment szekcióban a lámpavasra akasztás és halálbüntetés az alapvető megoldás, hogy az ottani közönség ugyanaz a közönség ma is, hiába próbálta a párt a változás látszatát kelteni. Ha pedig szélsőjobboldali pártként indulsz, legalább ne köpd szembe a szavazóid és maradj szélsőjobboldali párt.
4. Olyan jelölteket kellett volna kiállítani, akikről nem lehet előásni a korábbi szennyest. Nőverés, szomszédvegzálás, muszlimokhoz vonzódás, Gyurcsány.. Mind tökéletesen lecsapható labdák. Miért lettek volna jobb jelöltek a Fidesznél?
5. Ha az országban a kialakult közhangulat nem kívánja a migránsokat, akkor ne kampányold azt, hogy lebontjuk a kerítést és beengedjük a migránsokat. Biztos a kudarc. Hiába hasonlítják össze a letelepedési kötvényes pénzeseket a mezítlábas agysebészekkel, nem ugyanaz és az átlagember se veszi ezt be.
6. Az átlagembert nem érinti személy szerint és azonnal az, ha mások kapnak közbeszerzéseket vagy elfolynak az EU-s pénzek. Őt az Erzsébet-utalvány, a gázjóváírás, a rezsicsökkentés és a kerítés látszólagos biztonsága érdekli. Ha tehát az ellenzék elkezdi magyarázni, hogy ezek voltaképpen nem is jó dolgok, az bukó. Ha valaki azzal kampányol, hogy megvonja a határon túli magyarok szavazati jogát, az bukó.
Fognak belőle tanulni? Eddig sem sikerült. A Kurucon máris egymásnak estek, mindenki zsidó, hazaáruló. A kemény mag is. A liberók játsszák a sértett forradalmárt vagy már csomagolnak is, üvöltik a fórumokon a kínjaik és köpködnek mindenfelé, szervezik a tüntetéseket, amiket a saját szánalmas kis pártjaik ellen kellene.
Ezekre nem volt szüksége az embereknek és az egyetlen pártra szavaztak, ami kormányképes: a Fideszre.
Lesz aki elmegy külföldre, a nagy részük úgyis az MSZP alatt ment el és nem a Fidesz alatt. Sok sikert nekik. Ha pedig nyerni akar az ellenzék, nőjön fel a feladathoz. Fogják fel, hogy az elszámoltatás belengetése és a változás ígérgetése már nem hatja meg a népet, régóta hallják ezt. Ha pedig olyan pártok és emberek sorakoznak fel, akiken van bőven fognivaló, borítékolható a kudarc. Addig marad a Fidesz minden hibával és erénnyel együtt.
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..