Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zpont

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét látva számomra kicsit meglepő, hogy milyen nagymértékben drágultak a panellakások árai - ráadásul sok ingatlanszakértő úgy véli, egyelőre semmi jele annak, hogy ez a folyamat megállna vagy legalábbis mérséklődne. A legdrágább ingatlanok a Vizafogón és…..
Zpont 2018.03.01 12:33:09
Kicsit csodálkozva olvastam a hozászolásokat meg kell hogy valljam.

Én mindig is panelben laktam már lassan több mint 30 éve. A felsorolt problémák közül nem nagyon találkoztam egyikkel sem: se vékony falak ahol lehet hallani a szomszédok fingását, se öregek akik a liftbe vizelnek, se kora reggeli üvöltözés, se semmi hasonló. Lehet én vagyok szerencsés a házban (44 lakás) mindenki rendes és tiszteli a másikat, köszönnek mikor meglátnak, ha látja hogy jövök a bejárat felé megfogja az ajtót és megvár na meg még sorolhatnám.
Ami biztos hogy nyáron melegebb van mint más lakóépületben, főleg hogy kelet-nyugati a lakásunk és nyugat felől már nincs 10 emeletes panel csak kertes házak, szóval míg le nem megy a nap addig ránk süt. A másik dolog ami sok embernél kiveri a biztosítékot a felújítás. Évente kb 1 hétig van valahol felújítás, de mivel a mesterek munka időben dolgoznak így csak azok kapják a hangot akik otthon vannak napközben, mi pl mi most nem, de mikor nyári szünetben otthon voltam akkor se voltam a 4 fal között egész nap hogy hallgassam.
Néhány info a teljesség miatt, Debrecen van több mint 35 éves a ház, nem volt panel program, távfűtés van és nem szabályozható de nem is kell ( na ezen a ponton nem értem azokat akiknél télen 40 fok van hogy miért nem tetetnek fel egy szabályzót ) . A belváros közepe gyalog 15-20 perc.
Még annyit, hogy idén fogunk elköltözni mert bővül a család és már szűkös lenne, de hiányozni fog :)