Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanna9

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Repkedünk az ugróval, Sheppard lyukakat tüsszent a műszerfalba, de ezt ő csak megfázásnak könyveli el, aztán egy termetes adag cucc landol a tenyerében. Teyla néz ki a fejéből, Ronon ki akarja nyírni az anyósülést, McKay meg felfedi előttünk, hogy épülőben van egy…..
hanna9 2009.12.11 22:01:12
Sajátos hangulatú jelenettel indít a sorozat első karácsonyi epizódja: House és Wilson a klinikán kórlapokat szortíroznak (vagyis csak Jimmy, House inkább papírgalacsinokkal dobálózik), és a pokol bugyrairól beszélgetnek, miközben a Rudolph The Red-nosed Raindeer szól. Tökéletes…..
hogyvolt NCIS 4x12 – Gyanakvás 2008.06.03 16:49:00
Egy vidéki motelben kezdjük az epizódot, ahol egy békategóriás Rob Schneider moziba illő jelenetbe csöppenünk: egy jól szituált öregúr, egy szál törölközőben szalad ki a szobából a kocsijához, azonban van olyan szerencsétlen, hogy a szobakulcsot odabent felejti, és így…..
Ősös rész jön, mert már rég volt. Kicsit darabosabbak leszünk, mint a szokásos. Hihetetlenül meghitten kezdünk: két tudós sakkozik, Ronon meg távolról figyel és zabál. Aztán jön Weir és mondja, hogy ezt sakknak hívják. Itt jön egy félreértés, de szóra nem érdemes, szóval…..
hanna9 2008.06.01 20:11:04