Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zed1983

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd este a Juventus rendkívül fontos győzelmet aratott az Old Traffordon, s ezzel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligája csoportköréből. Egy ilyen fontos fegyvertény után a zebramezeseknek hazájuk bajnokságában, az újonc Empoli otthonában kell folytatniuk a menetelést, s papíron…..
Massimiliano Allegri szeretné, ha a Juventus visszanyerné koncentrációját a Genoa elleni bajnoki előtt, mivel a mester véleménye szerint a válogatott szünet utáni bajnokik mindig veszélyt hordoznak magukban. „A srácok rendben vannak, bár néhány futballista játékperchiányban szenved.” - kezdte a…..
A Napoli fölött aratott önbizalomnövelő győzelmet követően, a Juventus most nemzetközi színtéren folytatja, s a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a svájci bajnok Young Boys együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, a célja pedig nem lehet más, mint a győzelem…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Zed1983 2018.09.19 22:29:49
Zed1983 2018.09.19 22:58:08
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..