Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karvalyok Birodalma

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Július elsejétől új időszámítás kezdődik, halleluja, soha többet feketegazdaság, végre minden gaz vállalkozó minden egyes adatát köteles bejelenteni az adóhivatalhoz. Eljön a soha nem látott Kánaán, az adóbevételek az egekig nőnek, mindenki becsületes lesz, a költségvetés pedig tobzódhat,…..
Ha nincs is igazából kézzel fogható programja a Fidesznek, azért azt nem mondhatjuk, hogy nem tudjuk, mit is akar Orbán Viktor kezdeni a magyarok pénzével. Egy biztos, nem azt, amit egy normális demokráciában kezdenének . Miniszterelnökünk szerint ha nem ő győz a választásokon, akkor bizony…..
Karvalyok földje Alföldi a soros? 2018.03.06 13:08:45
Nem lehet valami kellemes feladat mostanában Zalaegerszeg polgármesterének lenni. A képviselőtestület először véletlenül megszavazza a Tiborcz-ügy nyilvánosságra hozását, aztán meg még Alföldi Róbert is a városba akar látogatni egy beszélgetés erejéig? Mi jöhet még ez után? Na jó, az OLAF-jelentés…..
Hódmezővásárhely példája jól mutatja, hogy bár a Fidesz azt állította, a városnak nincs adóssága és minden a legnagyobb rendben van, valójában úgy van majd ötmilliárdos tartozása a településnek, hogy 2014 májusáig a kormány 22,5 milliárdot fordított a konszolidációjára. Az is megérne egy misét,…..