Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nightmare

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kultúra alapja a közösség. Ha nincs tér, nincs közösség és a kultúra is elsorvad. Az európai szintű kecskeméti kultúra magvai megvannak. Kérdés, hogy a város ad e teret, hogy felnőjönek ezek a palánták.Ahhoz, hogy a társadalom szövete megerősödjön, társadalmi…..
Nos, amint látható elindult a blogom, több-kevesebb sikerrel. A cudar kezdetektől talán eljuthatok, a cudar végig boldogan, vagy nem! Gondolom ilyen helyekre szokás hírt, bölcseleteket vagy ilyesmit írni, na olyat itt nem fog senki találni...Bizonyos szempontból az elveim ellen szól,…..
Hogy is kezdjem, hogy is kezdjem. Most így utólag írok, nem az események hevében, és nem egyszerű… De valahogy csak megoldom? Nem? Há’ megoldok én mindent, előbb-utóbb. Mondjuk kezdem azzal, hogy nekem Salamanca Latin. Latin-Amerika. (most eszembe jutott a Heaven Street…..
Nightmare 2009.11.06 23:48:54
Vasárnap volt, és az ébresztőóra akkor csörgött, amikor az első számjegy 4 volt. Na jó, a folytatás 50, de ez a lényegen nem változtat, szóval hogy négy óra kettő, vagy húsz vagy ötvenkilenc. És felkeltem. És megmosakodtam. És megittam a kávémat, bár tudatában voltam, hogy…..