Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megint utaltam 100 ezret a fidesznek.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határon túli magyarok szavazati jogával nem az a legnagyobb probléma, hogy listára leadhatnak egy szavazatot. Sokkal nagyobb probléma, hogy azáltal, hogy automatikusan állampolgárságot kaptak, jár nekik egy hatalmas – és rendkívül értékes – jog, mégpedig a választópolgári jog. Mi ezzel a…..
Megint utaltam 100 ezret a fidesznek. 2018.03.08 18:39:13
@ezneménvagyok: Nem kell a duma. Az mszp jogfolytonos a diktaturat fenntarto mszmp-vel. Es igy az mszp-bol kivalt ellenzeki partok dk, lmp, momentum(volt szdsz) partok is jogfolytonossak a diktaturaval.
Es mivel mostmar a jobbik is a diktatura partjaihoz tartozik mert egyutt mukodik veluk
Es egyik sem kert bocsanatot, az orszagtol diktaturaert.
Megint utaltam 100 ezret a fidesznek. 2018.03.08 19:22:35
@ezneménvagyok: Mindig is egyutt voltak, a kommunista elleneseguk hazugsag volt. Legfeljebb taktikai okbol nevleg el valtak az mszp-tol.
A 94-es szuksegtelen koalicio ezt egyertelmuen megmutatta.
Olyanokat mondtak, hogy "ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem", meg abba kellene hagyni a sorosozást. ..
Tau bácsi és a családi közvilágítás Lassan az a kép alakul ki az egyszeri, nem annyira Orbán-istenhívőben, hogy aki fideszes, az vagy hülye, vagy hazudik. A mostani pánikszerű „Már megint nem történt semmi különös.”–érvelés, azaz Tiborcz Istvánnak nem kötelessége,…..
Megint utaltam 100 ezret a fidesznek. 2018.02.27 18:43:29
Most az egyszer tényleg rövid leszek. Márki-Zay Péter, az összes ellenzéki párt által támogatott, de függetlenként induló jelölt megnyerte az Almási István korábbi polgármester halála miatt kiírt polgármesteri választást. Nem kicsit nyert, nagyon. 13 076-9 468, ha jobban tetszik 57,49-41,63. Az…..