Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szexmindenkinek

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotika blog Guminő rendelés 2023.04.08 06:06:06
A guminő rendelése online szexshopokból kényelmes és diszkrét megoldást nyújt azok számára, akik szeretnének egy szexuális segédeszközt beszerezni. Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy otthonod nyugalmából böngészhess a termékek között, anélkül, hogy aggódnod kellene a személyes adatok védelme…..
Szex Mindekinek Vibrátor rendelés 2023.04.08 06:03:07
Vibrátor rendelés: Az online szexshop előnyei A vibrátor rendelés online szexshopokból számos előnyt kínál, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy kényelmesen és diszkréten válogassanak a termékek között. Ebben a cikkben felsorolunk néhány érvet, amelyek miatt érdemes online szexshopból…..
Szex Mindekinek Műfasz 2023.04.08 06:00:43
A műfasz: A szexuális játékszerek világának sokoldalú terméke A műfasz, más néven dildó, egy olyan szexuális játékszer, amelyet szerte a világon használnak a nemi élet fokozására és az önmegvalósításra. A műfaszok változatos formákban, méretekben, anyagokban és funkciókban kaphatók, ami azt…..
A toalettpartyA legényt ki kell kötözni a férfi WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a legénynek arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki. A csókszörnyEhhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlek lányokat kell megkérni,…..
 A toalettpartyA leányt ki kell kötözni a női WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a leánynynak arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki. A csókszörnyEhhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlen embereket kell…..
Szex Mindekinek Szexhinta eldugva 2020.12.23 06:21:19
Örök kérdés, hogy meddig lehet a szexhintát használni, amíg a gyerek meg nem kérdezi, vagy ő kipróbálná, mert van a játszin is. Ilyenkor persze mindenki elszégyelli magát, és eldugja jó mélyre, de sose feledd, a szexhinta vissza hozza a gyöngyört az életetekbe, mert olyan pozitúrákat tudtok…..
Egy olyan blog ot szeretnék nektek bemutatni, hol mindent eltudtok olvasni az erotikáról. Fogyasszátok bátran. Ha erotika, akkor élvezzétek olvasás közben is. Ha kérdésed van, csak keress bátra, írj nekünk észrevételt, új ötleteket...
Erotika blog Mellemelő szett 2020.02.24 05:51:11
Csökkenő mellekA mellek évszázadok óta a nők szexuális vonzerejének létfontosságú részei. Kár, hogy elveszítik vidám, fiatalos formáját, és egyre inkább leszállnak az életkor növekedésével! A nőket nagyon aggasztja ez a betegség és nagyon gyakran súlyos szorongás lép fel. A megereszkedő mellek…..
Erotika-szerelem Guminők 2020.02.09 19:42:22
Jelenleg a szexuális segélyek köre szinte korlátlan. Extrém vibrátorok, libapumpa, sadomazo fogaskerék és néhány felfújható felszerelés. A fürdőkádak és a gumibollák évszázadok óta óriási sikert jelentenek világszerte. Lehetővé tették, hogy egy magányos szexuális cselekedet kapcsolatba kerüljön egy…..
Szex Mindekinek 2020.02.04 19:36:28
Belső vibrátorok. Ezeket a hüvelybe helyezik, általában azok számára, akik élvezik a behatolást és a G-pont stimulálását. A belső vibrátorok gyakran - de nem mindig - hosszú hengerek, amelyek ideálisak a G-pont elérésére vagy a pénisz utánozására, ha ez a cél. Külső vibrátorok. A csiklón és a lábán…..
A kiállítás legérdekesebb darabja az az 1930-as években használt vibrátor, amelyrõl kiderült, hogy az orvosok találták ki az akkoriban nõi hisztériának diagnosztizált betegség gyógyítására, kezelésére. Az elektromos alkalmatosság elõtt az orvosok genitáliás masszázst adtak a nõi betegeknek. Ez után…..
Erotika blog Szexhinta 2019.07.28 19:29:46
Szexhinta Kíváncsi, hogy vásárolsz egy szexi swinget, de fogalmad sincs, hol kezdjem?  Nem kell aggódnunk, egyenesen meg fogjuk állítani. Ebben a cikkben minden szükséges információt megismertetünk ahhoz, hogy tájékozott, perverz vásárlást végezhessünk a kategóriáktól és stílusoktól az anyagokig…..
Hogyan készül a guminő az alap formáktól az élethű babáig ?  A végén a szavad is eláll ha megnézed ezt az összeállítást..
Szex Mindekinek Guminő története 2018.02.26 22:05:28
Amíg a történészek a csatákat és atrocitásokat írták le a második világháborúval kapcsolatban, addig Hitler titkos szexbaba programja misztérium maradt a mai napig. A projektet eredetileg arra találták ki, hogy megállítsák a szifilisz terjedését a náci katonák között. Így teljesen igaz az az…..