Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waldy

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia/Jó napot!   A múlt hétvégén megint volt Lakitelek. Nagyon vártuk már ezt a hétvégét. Szerintem megérte a várakozás. Sokkal többet kaptunk mint reméltük. A szombati nap megint a kulcsemberképzésé volt. Három fantasztikus előadót hallhattunk, akik nagyon tapasztaltak…..
 Szia/Jó napot!   Szeretném az új évet, azzal folytatni, hogy folyamatosan tájékoztatlak téged az újdonságokról, hírekről és egyéb infókról. Az előző hétvége nagyszerűre sikeredett. Most is egy kétnapos képzésen vettünk részt Lakitelken. Mind a két nap…..
Waldy Team Forever Lakitelek 2010.01.12 20:59:00
Sziasztók!Utológ is Boldog Új Évet mindenkinek!Visszatértünk Lakitelekre.A program a következő lesz.2010 Ez egy jó év! 2010. Január 16 – 17. Lakitelek     Szombat 13.00   Kulcsember I. Rész      Lantos István senior manager…..
Waldy Team Forever Az új NDP 2009.12.02 07:15:00
Sziasztok!   Waldhauserné Kolarics Krisztina és Waldhauser László a Forever Living Products független termékforgalmazói vagyunk. Ez a blog elsősorban azért jött létre, hogy a munkatársainkat folyamatosan tájékoztassuk az újdonságokról, hírekről, sikernapokról és egyéb…..
Félelmek / Kifogások / Milyen félelmekkel, és kifogásokkal is találtam szembe magam, amikor hússzú idő után ismét csatlakoztam egy MLM céghez? / Jelen esetünkben a Forever Living Products –hoz / -         Tudom e…..
TévhitekNemrég kaptam megint egy e-mailt, ami szerint nincs megfelelő tananyag, hogy hogyan is kell elkezdeni egy MLM cégben a munkát. Persze megint olyan ember írt róla, aki véleményem szerint egyáltalán nem tudta, hogy miről ír. A kisebb gond, hogy ez is nagyon sok ember számára…..
TalálkozásÉn 1990- ben találkoztam először a MLM rendszerrel. Akkor jött be Magyarországra ez az értékesítési módszer. Az akkori cég az Amway volt, ami azóta is töretlen lendülettel hódít Magyarországon. Természetesen csatlakoztam a rendszerhez. Az akkori szponzorom gyors pénz…..
Őszintén az MLM -ről Bevezetés 2008.06.01 15:53:00
BevezetésJó napot kívánok! Waldhauser László vagyok a Forever Living Products független munkatársa. A cég MLM / Multi Level Marketing / formában értékesíti a termékeit.Lassan 2 éve, hogy a céggel kapcsolatban vagyok. Rengeteget tanultam. Nagyon sokat fejlődtem, mint anyagilag, mit…..