Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wino

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A USE- unused tervezőcsapat nevét egyre többen ismerik az országban és a világon egyaránt. A  márka képviselői Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András 2004-ben végeztek az Iparművészeti Egyetem öltözéktervező szakán, de ebben az…..
Hogy milyen egy tökéletes és hűséges olvasó? Olyan, mint Coco, aki lelkesen küldi nekem emailben a felfedezését, hogy designer cuccokat lehet kapni használtan egy honlapon és paypalon keresztül lehet fizetni. Majd hozzáteszi, hogy így megvehetem az első Manolomat! oh.. :)Juhéééé!…..
Most komolyan, ki ismerkedik rendszergazdákkal? A kép innenKedves Szakítós! Ez a történet inkább a lekoptatósok közé sorolandó, avagy a miért ne fussunk olyan szekér után amelyik nem akar felvenni típusból való.Adott ő, hím 33, én, nő 27. Közös munkahely (tudom, már…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..
Pompás interjú jelent meg az emasa.hu-n a Népszabadság főszerkesztőjével. Az amúgy is monitorhoz szegező íráson belül található egy kis igazgyöngy, egy olyan kis ékszer, amire a Vilámminterjú blog szerzője is büszke lenne:– Kik olvassák most a Népszabadság Online-t, és…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
A tegnapi kérdés folytatódik: miért van az, hogy a pasiknak mindig akkor kell a csaj, mikor már nincs..... A kép innenSziasztok,lassan három éves már a történet, melyben én vagyok a lány:) 2005 nyarán jöttünk össze a delikvenssel, én akkor 21, ő 23. Akkor kezdtem el dolgozni…..
Egy kedves olvasóm (Scala) kérésére egy kicsit rendhagyó módón, a blog témájától teljesen elkanyarodva készítek felmérést arról, hogy szoktatok-e sorozatokat nézni, és ha a válasz igen, akkor melyeket?Bevallom, hogy ha függő nem is vagyok, de azért nálunk nem telik el este…..
Drága olvasók, segítsetek nekem valami krtiziálnivalót találni Penelope Cruz megjelenésében. Nekem ugyanis nem megy :-Dközmegegyezéssel: 8/10 ..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
Mai szabály: hajnali 3-kor ne hívjuk a párunkat részegen azzal, hogy eddig dolgoztunk, és pont lekéstük az utolsó metrót, mert az nem szerencsés. Kedves szakítós blog! Mint annyian, én is sokat gondolkodtam, hogy érdemes e megírni az én kis történetem, de aztán úgy döntöttem…..
Újabb pontokat veszünk fel: mindig kérdezzünk! Bónusz: az álnéven írogatást is elítéljük ezentúl. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukOlyan jól indult. Persze melyik kapcsolat nem. A nyáron egy közösségi oldalon figyeltünk fel…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
 A távkapcsolat, ugye. De van szerelem, ráadásul még nincs lefutva semmi, még akármi is lehet. Innen loptuk. sziasztok kedves szakítósok, igazából egyenlőre nem is szakítottunk, csak nem vagyunk egy kontinensen bizonytalan ideig. nem hosszú az egész történetem, és…..
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél…..
Mostantól, ha szakítani akarok, csak ezt fogom kérdezni. Kit érdekelnek a méretek, szarni bele. Kedves Bloggerek és Blogolvasók! A sztori régi, és talán nem is oly' megrázó, mint itt sok másik, ellenben kellően kiábrándító és megkökkentő. 2003-ban megismerkedtem egy fickóval…..
Tupac találkozik Faith Evansszel, Notorius BIG hátul maszatol. Tupac nyomulna, benne van megannyi sláger, plusz bassza a csőrét BIG, de utóbbinak büszke nője van. Figyelem, szereplőink, nem Tupac, Faith és BIG, és ez nem a west coast, ez Budapest, ez a mobilkor. Két rövid történettel…..
wino 2008.10.21 14:21:11
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Tegnap már körbeszaldt az interneten a hír, hogy a TV2 csinált valami baromságot Kapócs Zsókával élő adásban. A filmet utólag megnézve azt mondom, bár ne tette volna. A comment.com azt kifogásolta, hogy egy hírműsor nem engedheti meg magának az ilyesmit, mert szükségképpen…..
A retro vallomások idejét éljük, tegnap egy fiú emlékeztett minket a vonalas telefon borzalmára, ma arra az időkre gondolunk vissza nosztalgiával, amikor még egy családra egy mobiltelefon jutott, amit az esti tévézésnél körbeadtak, hogy eldöntsék, ki küldhette a…..
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
wino 2008.10.05 15:21:21
Az Almássy teret azóta lebontják, hol lehet ezentúl majd egy jó ízűt üvöltözve szakítani? Jó, hogy vége a nyolcvanas éveknek, és nem jön újra el.  Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek egy rövid kapcsolat gyors szakítását, ahol a pasit legkevésbé sem…..