Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Bánfalusi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
Ferenc Bánfalusi 2018.10.29 16:51:00
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: fù baszki te nagyon el vagy maradva a harci technológiàk terén
Milyen hülyék a férfiak, de ahogy ezt leírom, ne várj valami feminista értekezést, hogy a nők jobbak. Nincs ilyen, nem jobb egyik nem se a másiknál, csak más. Csupán hallgattam egy énekest, világhíres és a 90-es évek végén óriási sztár volt, aztán jött egy óriási zuhanás. A férfi széthullott,…..
Sosem hálás téma egy aktuális esemény farvizén, a látogatószámra éhes főszerkesztőknek a kedvére tenni. Persze az egyszemélyes bloggerek csak saját magának és az olvasóinak kell megfelelni, s hiába fogom majd jól megkapni, hogy ez a poszt hatásvadász, a tematika mégis megkerülhetetlen. Egy embert…..
Államvilág Csalárdok Éve 2018.10.17 21:06:43
 [audiovizuális cikk: hallgatásra ajánlom közben a következő számot: Kozmosz: Okosak Földje] Úgy tűnik, hosszú évek után a türkmagyarkeresztény kormány turbómódba kapcsolt, és igyekszik véglegesíteni Magyarország feudalizálását. Vegyük sorra, hogy az elmúlt hetekben mik tűntek el végérvényesen az…..
Ferenc Bánfalusi 2018.10.18 16:46:01
    Olvasom a nagybetűs NŐI MAGAZINT. Ezt is elérte a kultúrkampf. Vállalhatatlan lett!  Az első cikk egy olyan színésznőről szólt, aki Bereményi Géza verseket szavalt és énekelt, de most úgy szólítja a házastársát, hogy az uram! Az uram ezt mondta, az uram azt mondta. Először azt gondoltam, hogy…..
Ferenc Bánfalusi 2018.09.28 12:03:23
@Haloperidol:
En csak egy dolgot mondok a nok llegyenek anyak vagy szinglik ugyanugy felredugnak es hipersebesseggel tunik el beloluk az emlekezet