Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citizen AD

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.................................................................... Egy újabb házit kaptunk tőle mailben. Bocsi a clickbaitért ;-) Egyedül én maradtam adós a csapatból a Citizen Kane reviewmmal, úgyhogy gyorsan pótolnám is ezt. Először elég objektív stílusban akartam írni, de végül inkább a…..
Citizen AD 2019.12.05 12:09:16
@Nicholas Warry: Mr. Warry, automata rendszerünk mostanra értékelte ki válaszát, köszönjük hozzájárulását, Öné a helyes válasz! Nyereménye egy kopott Lévi-Strauss farmernadrág, mely átvehető bármely tetszőleges párizsi kávézó piszoárjában.
A tisztes állampolgárok nem csak hogy rendesen szavaznak a nagykövetségen, hanem mint a lovin, egy-két kézremegés elleni védőfelestől szilárd markukban szorongatják a fogadási szelvényeket, és torkuk szakadtából szurkolnak a... busás nyeremény reményében!..
Citizen AD 2018.04.04 21:05:04
@Majd Leonard: Ezek tippek, nincs mögötte (feltétlen) értékítélet részünkről :)
Ljubljana Gang Ki az igazi Kekec? 2018.03.03 19:52:38
A főszerkesztő asszonytól azt az instrukciót kaptuk, hogy tollunkkal ne tétovázzunk, hanem csak úgy csíkszentmihályisan, flow-ból kanyarintsuk a posztjainkat, és hogy is mernék kekeckedni vele, viszont kapásból itt van egy meghatározó ljubljanai ikon, egy, a felszín alatt húzódó szlovén archetípus,…..
Idén Ljubljanában leszünk a választás idején, úgyhogy itt kint fogunk szavazni. Ezt szerencsére teljesen online el tudtuk intézni. Sokáig fontolgattuk, hogy hogy legyen - menjünk-e haza a választás napjára, vagy maradjunk otthon, mert húsvétra amúgy is hazamegyünk -, de végül úgy döntöttünk, hogy…..
Citizen AD 2018.03.03 20:58:03