Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz arra építette a választási törvényt, a politikai tér-foglalósdit és a teljes kampánystratégiáját, hogy az ellenzéknek csak akkor lehessen esélye kormányt váltani, ha a sokszínű, egymással versengő erők képesek egy jelölt mögé felsorakozni. A közös jelöltet aztán egyetlen jól irányzott…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.04.08 15:45:25
@kopasz barmok mindenhol: Ha nem lesz meg a ketharmad, akkor kimegyunk mindent szetverunk, de leginkabb a lipsiket. Nem adjuk az orszagunkat az iszlam fanatistaknak.
Sokat írtam az elmúlt időben a Jobbikra való átszavazásról. Az egyik nagy dilemmája a 2018-as választásnak ez. De van egy másik dilemma is a jobboldalon, és ez a MSZP-re, DK-ra való átszavazás, különösen az utóbbi. Sőt, egy kiábrándult fideszes számára, még dilemmaként sem tud megjelenni a…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.04.01 13:26:12
Orbán Viktor és szűk vezetői köre szégyent hozott a Fideszre, a jobboldalra és a magyarságra! Olyan értékeket, mint a kereszténység és a nemzet „politikai termékké” silányították, amikkel ugyanúgy visszaéltek, akárcsak a közvagyon kezelésével. Szemben a nyugati civilizációban megtalálható…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.30 17:58:11
@tireless treehugger: Az nem egy egyszeri eset volt, hanem megtervezett TERRORTAMADAS, harci cselekmeny az orszag ellen. Bekeritettek a fegyvertelen civileket, es minden iranybol tuzet nyitotttak rajuk a liberalisok. Utottek, vagtak vertek mindenkit akit ertek. 35 ezer darab konnygazgranatot lottek ki az emberekre, barmifele ok nelkul. Es persze veletlenul egyetlen katonan, rendoron sem volt azonosito, pedig meg abban a diktaturaban is viselniuk kellett volna a torveny szerint.
A Direkt36 és a 444 megnevezett pár olyan bűnözőt és terroristát, aki biztosan letelepedési kötvényt vásároltak és ezzel bejutottak Magyarországra. Közben ezerrel pörög Rogánék migráncsozós kampánya...
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.28 22:57:47
@Peter Götz: Anyad = arabszoposorosberenc
  Végre nekünk is van igazi, hamisítatlanul magyar netes hógolyónk, ami remélhetőleg még szép pillanatokat fog szerezni a kampány hátralévő időszakában.   Tréfás kedvű fiatalok mit sem sejtő polgártársaikat lepik meg azzal, hogy leüvöltik a fejüket, mégpedig a Soros-terv kifejezéssel. Ráadásul az…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.15 11:01:55
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.07 14:22:15
@Thunder_th: "Szóval én nem ugrottam rögtön be a pad alá reszketve, amikor megláttam valakit fejkendőben, ne adj isten valakit, akinek sötétebb a bőre. Ilyennel csak a primkó agyhalottakat lehet ijesztgetni. "
Eloszor is hazudsz mert sorosberenc vagy. De majd nezel nagyokat, amikor egy ilyen terrorista megeroszakolja a feleseged meg lanyod, es kozben bogarakat etet veluk.
Itt sétálok a batidai kastélyomban, amely nem az enyém. Valami Loncsáré, mindenhol disznók. Ránézek a szép kövér disznót formázó szökőkútra és eszembe jut, hogy ezek a hódmezővásárhelyiek mekkora disznók. Hogy mernek ellenem szavazni? Ellenem, a földesuruk ellen, ezek a senkiházi jobbágyok. Én adok…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.05 20:39:08
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.03.05 20:41:01
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Az MSZP budapesti szervezetének elnöke elgondolkoztató kijelentéssel lepte meg a médiafogyasztókat. Egy tévéműsorban imigyen noszogatta az ellenzéki pártokat: „Együttműködésre azért van szükség, hogy a választás után is együtt őrizzük az ellenállás lángját a Fidesszel szemben.” (ATV, 2018. február…..
SZEMKILÖVETŐ BALODAL ne iszlamizálja az országot 2018.02.23 19:11:16
Szívességet tettek Orbán barátjának, Garancsinak, ő meg visszaadja. Fillérekért kapnak plakáthelyeket az oligarcháktól...